CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Eveniment > Anunturi >  Elisabeta IOSIF - ANTOLOGIA SCRIITORILOR ROMÂNI CONTEMPORANI DE PE TOATE CONTINENTELE
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Editura „Cetatea Cărţii” şi revista „Cetatea lui Bucur” realizează:  
ANTOLOGIA:  
SCRIITORI ROMÂNI CONTEMPORANI DE PE TOATE CONTINENTELE  
 
Se primesc numai materiale culese pe calculator, cu diacritice, corp literă 12, format word doc., pentru POEZIE sau/şi PROZĂ. Materialele nu vor depăşi 4 (patru) pagini format A4. Acestea vor fi trimise începând din 1 decembrie 2013 până la data de 10 ianuarie 2014, pe adresa de e-mail: Editura Cetatea cartii cetatea.cartii@gmail.com  
 
Se vor ataşa: - o fotografie scanată în format jpg şi un scurt CV literar cu date la zi şi adresa unde vor fi expediate volumele solicitate. Autorii confirmaţi vor participa financiar la cheltuielile tipografice cu suma de 100 de lei.  
 
- Până la data de 10 ianuarie 2014 autorii sunt rugaţi să trimită o copie după factura poştală (sau chitanţă) pantru banii depuşi. Serviciile de prepress, corectura, şi resursele necesare mediatizării vor fi suportate integral de Editura Cetatea Cărţii, care editează aceste lucrări. Volumul va fi lansat şi făcut cunoscut la toate evenimentele de carte din ţară si la cele din străinătate pe site-uri culturale din ţară şi din străinătate, în diverse publicaţii on line din ţară şi din străinătate, şi la întâlniri culturale, cenacluri, tabere de creaţie.  
 
Suma poate fi expediată în următoarele moduri:  
Prin mandat poştal – autorii din ţară sau prin Western Union – autorii din străinătate. Pentru plăţile externe prin Western Union anunţaţi imediat expedierea banilor.  
 
Se trimit pe adresa:  
 
Iosif Elisabeta Iosefina  
Calea, Dorobanti, nr. 168  
Bloc 15, scara D, apartamet 127  
Bucureşti, sector 1, Cod poştal: 010581  
 
Vă rugăm să păstraţi chitanţa/factura de la oficiul poştal de unde faceţi plata şi să vă indicaţi adresa poştală exactă. Anunţaţi efectuarea depunerii, trimiţând factura prin e-mail: cetatea.cartii@gmail.com şi anunţând la telefon: 0745 41 77 95. Fiecare autor va primi, pentru suma trimisă, câte 2 exemplare din Antologia în care a apărut. Cine doreşte mai multe volume, vă rugam sa anunţaţi din timp numărul acestora, trimiţând suma corespunzătoare.  
--------------------------------  
Elisabeta IOSIF  
Preşedinta Ligii Scriitorilor Bucureşti  
Redactor Şef al revistei „Cetatea lui Bucur”  
3 decembrie 2013  
 
 
 
Referinţă Bibliografică:
Elisabeta IOSIF - ANTOLOGIA SCRIITORILOR ROMÂNI CONTEMPORANI DE PE TOATE CONTINENTELE / Elisabeta Iosif : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1077, Anul III, 12 decembrie 2013.

Drepturi de Autor: Copyright © 2013 Elisabeta Iosif : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Elisabeta Iosif
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondatori: Octavian Lupu şi George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!