CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Eveniment > Aparitii >  


Autor: Elisabeta Iosif         Publicat în: Ediţia nr. 1180 din 25 martie 2014        Toate Articolele Autorului

Elisabeta IOSIF - INVITATIE LA LANSAREA ANTOLOGIEI „SCRIITORI ROMÂNI DE PE TOATE CONTINENTELE”
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Sâmbătă, 29 martie, 2014, ora 10,30, are loc la  
  
Biblioteca Metropolitană Sadoveanu, sala Mircea Eliade (str. Tache Ionescu – Piaţa Amzei) lansarea volumului: 
  
ANTOLOGIA SCRIITORILOR ROMÂNI DE PE TOATE CONTINENTELE  
  
Amfitrioni: 
  
Cristina ŞTEFAN, Victor Gh. STAN, Elisabeta IOSIF 
  
Vor fi prezenţi autori aflaţi în acest volum din ţară şi din străinătate: Victoriţa Duţu, Theodor Răpan, Anca Florentina Popescu, Virgil Ciucă, Liliana Petcu, Elena Trifan, Livia Ciupercă, Tudor Petcu, Adrian Trifan, Dumitru Negoiţă, alte personalităţi, care ne vor onora cu prezenţa, literaţi, critici, istorici literari şi alţi invitaţi de onoare.  
  
La această sărbătoare a cărţii vom fi împreună şi cu alţi prieteni, actori sau din lumea muzicală: Prof. dr. Eusebiu ŞTEFĂNESCU, actor, soprana Ana CIUBOTARI, Formaţia CELEST – Felicia POPESCU – solistă şi Nicu ŞANDRU- flaut.  
  
 
  
Referinţă Bibliografică:
Elisabeta IOSIF - INVITATIE LA LANSAREA ANTOLOGIEI „SCRIITORI ROMÂNI DE PE TOATE CONTINENTELE” / Elisabeta Iosif : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1180, Anul IV, 25 martie 2014.

Drepturi de Autor: Copyright © 2014 Elisabeta Iosif : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Elisabeta Iosif
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondatori: Octavian Lupu şi George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!