AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

REDACŢIA

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Eveniment > Ordinea Zilei >  


Autor: Ion Untaru         Publicat în: Ediţia nr. 626 din 17 septembrie 2012        Toate Articolele Autorului

E ceva putred în Danemarca!
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!

 

Categoria sexuală numită popular „poponarii” iese în faţă. Aceştia protestează gălăgios împotriva „discriminării” la care sunt supuşi. Vor sindicate, vor dreptul de a se organiza în partide şi, atenţie: vor să adopte copii, să-i ducă şi pe aceştia la pierzare. Vor căsătorii, aţi auzit bine: bărbat cu bărbat şi femeie cu femeie. Urâciunea urâciunii!  

Ţin reuniuni şi congrese. Fac presiuni prin UE ca şi celelalte ţări membre să-i accepte. Şi pentru că suntem egali şi ca să-şi arate muşchii, au venit şi în România sfidând o lume întreagă cu neruşinarea la care se dedau.  

Lucru la care n-ar fi ajuns fără intervenţia din umbră a unor lideri din UE că niciodată nu iese fum până nu faci focul.  

Să se schimbe legile în favoarea lor. Altminteri ies în stradă să-şi ceară „drepturile” ca minoritate persecutată.  

Ziarele au scris despre promisiunea noului preşedinte al Franţei din timpul campaniei electorale, că după alegeri, va legifera astfel de căsătorii şi acum ţine să se ţină de cuvânt şi o face. O face şi p-asta!  

Danemarca a spart gheaţa a ceea ce orice om cu bun simţ şi frică de Dumnezeu numeşte a neruşinării şi spurcăciunii. Şi nu e singura. Olanda a legiferat şi ea astfel de… „convieţuiri” să zicem.  

Nu mai există ruşine, a fost alungată în ţările lumii a treia. Să ia exemplu de la ţările „civilizate”  

cum decad moravurile. Dar să nu fie numiţi în batjocură poponari ci „gay”. Sună mai elegant.  

Generaţia umană este în pericol să degenereze. Sămânţa rea proliferează, neghina se ridică la deasupra.  

Oamenii aceştia au decăzut atât de mult că nu (mai) merită dispreţuiţi şi nici condamnaţi. Ei ar trebui ajutaţi. Ajutaţi în sensul cel bun al cuvântului să vadă singuri cât de jos au ajuns pe scara biologică. Animalele se comportă mult mai demn şi nici un fel de viciu nu pune stăpânire pe ele. Pe animale.  

Dar să nu uităm că Semănătorul este acela care alege neghina de sămânţa bună şi o aruncă în foc. Altminteri ne va scutura pământul de pe spinarea lui pe noi pe toţi care îngăduim înmulţirea batjocurii şi a stricăciunii.  

Referinţă Bibliografică:
E ceva putred în Danemarca! / Ion Untaru : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 626, Anul II, 17 septembrie 2012, Gilbert, Arizona.

Drepturi de Autor: Copyright © 2012 Ion Untaru : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Ion Untaru
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către colectivul redacţional. Dacă sunt probleme de natură rasială, etnică sau similar, vă rugăm să ne semnalaţi imediat pentru remediere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate prin e-mail de către persoanele implicate prin subiectul lor vor fi retrase în timpul cel mai scurt de pe site.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!