CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Literatura > Carti >  


Autor: Gheorghe Stroia         Publicat în: Ediţia nr. 962 din 19 august 2013        Toate Articolele Autorului

DUBLĂ APARIŢIE ÎN COLECŢIA MAGIC A EDITURII ARMONII CULTURALE: „AI UN LOC LA NOI ÎN JOC!” (auxiliar pentru învăţământul preşcolar) şi “PENTRU TINE COPILE!” (carte electronică - CD
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Editura Armonii Culturale este deja o ”marcă” în materie de literatură pentru copii, reunind, prin două colecţii dedicate - MAGIC şi SOLARIS, titluri interesante: COMORI DE VISE (Poveşti, povestiri, amintiri – Antologie de literatură pentru copii, 2012) – coordonatori: Gheorghe A. Stroia, acad. Prof. Cristian Petru Bălan (SUA) şi acad. Mariana Zavati Gardner (Anglia); Poveşti din grădina viselor, Pastel de borangic, Pastel de viorele (poezie sau proză tematică, Maricica Stroia, 2012-2013); Domnişoara Kitty, Tâlcuiri moldoveneşti (4 volume) de Aga Lucia Selenity (Braşov); Ghicitoare, provocare, mă ghiceşti şi-mi dai culoare de Mariana Dobrin (Târgu Jiu); De vorbă cu o minune (4 volume) de Gheorghe A. Stroia; Ilinca şi Matei de Angela Burtea (Brăila), dar şi carte educaţională, opţionale pentru grădiniţă sau învăţământul primar: caietele speciale din seria Să învăţăm cu Roco sau Fifi Furnicuţa de Maricica Stroia sau Rime colorate a traducătoarei bucureştene Mihaela Buruiană. Acestea fiind doar câteva dintre titlurile dedicate copiilor.  
 
Prezenta lucrare, coordonată de către dna prof. Căruceru Paula, este, cu certitudine, o întreprindere deloc facilă dar cu rezultate îmbucurătoare, atrăgând participarea unui numeros personal de specialitate, din grădiniţele cu program normal şi cu program prelungit, din toată ţara. Prin munca depusă, prin efortul susţinut al tuturor persoanelor contribuitoare, AI UN LOC ... LA NOI ÎN JOC! devine o lucrare inedită, cu un grad mare de utilitate, atât în lucrul la grupa de preşcolari, cât şi în stabilirea a noi canale de comunicare şi interactivitate între cadrele didactice.  
 
Jocul este cel care a uimit şi surprins dintotdeauna, publicul ”jucător”, indiferent de vârstă, convertindu-l în ”serios” instrument de învăţare, descoperire şi explorare a lumii înconjurătoare. Prezenta lucrare supune atenţiei jocuri noi, atractive, sistematizate într-o manieră interesantă, atractivă, un act de perseverenţă dar şi de curaj, din partea coordonatoarei, dar şi din partea cadrelor didactice implicate.  
 
Pornind de la ideea că în ”mica şcolaritate”, lucrurile importante se învaţă în şi prin joc, putem spune că prezenta lucrare este fundamentată pe joc, dar nu poate fi nicidecum socotită o joacă. Felicitările noastre întregii echipe care a iniţiat, dezvoltat, coordonat şi finalizat această lucrare! Gheorghe A. STROIA – Membru corespondent ARA  
 
Aşteptăm autorii interesaţi să ne contacteze, pe adresa editurii, sau pe pagina web, la următoarele date de contact: Editura ARMONII CULTURALE, Str. Siret, bloc 28, ap. 30, Adjud, jud. Vrancea, fix: 0374-064.594, mobil: 0741-078.627, e-mail: geocosynus@gmail.com, web: www.armoniiculturale.ro  
 
ARMONII CULTURALE – ÎNCĂ UN VIS ÎMPLINIT!  
 
În curând la Editura Armonii Culturale ... Gabriel Dragnea (Bucureşti), Emanoil Toma (Ploieşti), Cristina Istrati (Bucureşti), Trandafir Sâmpetru (Ialomiţa), Ioana Voicilă Dobre (Bucureşti), Ştefan Dumitrescu (Bucureşti), Ionel Sima (Baia Mare, Constanţa Popescu (Dâmboviţa), Constantin T. Ciubotaru (Bucureşti) şi multe alte noi apariţii editoriale!  
 
Editura Armonii Culturale  
 
Referinţă Bibliografică:
DUBLĂ APARIŢIE ÎN COLECŢIA MAGIC A EDITURII ARMONII CULTURALE: „AI UN LOC LA NOI ÎN JOC!” (auxiliar pentru învăţământul preşcolar) şi “PENTRU TINE COPILE!” (carte electronică - CD / Gheorghe Stroia : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 962, Anul III, 19 august 2013.

Drepturi de Autor: Copyright © 2013 Gheorghe Stroia : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Gheorghe Stroia
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondatori: Octavian Lupu şi George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!