AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Manuscris > Impresii >  


Autor: Marian Malciu         Publicat în: Ediţia nr. 356 din 22 decembrie 2011        Toate Articolele Autorului

Dragii mei, cu tot regretul, vă anunţ că mă voi retrage...
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!

Dragi prieteni,  

Dragi cititori,  

Suntem în ajunul marii sărbători a Naşterii Fiului Domnului, Iisus Hristos,  

Suntem în ajunul sărbătorii tradiţionale de Crăciun,  

Suntem în prag de an nou...  

Este momentul ideal să mă adresez tuturor şi să vă adresez, din suflet şi cu dragă prietenie, urarea moştenită de la străbuni, CRĂCIUN FERICIT şi LA MULŢI ANI!  

În acelaşi timp, consider că este momentul să-mi cer scuze pentru întârzieri în răspunsuri la comentariile ori mesajele voastre, indiferent pe ce cale le-am primit!  

Ştiţi, la fel de bine ca mine, timpul s-a comprimat. Nu ne mai ajunge să realizăm tot ce ne-am propus. Pe de altă parte, sunt multe obligaţii de natură socială, profesională, familială, personală, care ne ţin departe de computer şi, uneori, chiar de telefon. Sunt cauze reale pe care nu le putem ignora, dar pe care trebuie să le luăm în calcul fără sa ne facem obicei din a le invoca drept scuză!  

Eu am trecut cu vederea astfel de situaţii şi nu învinovăţesc pe nimeni. Am iertat tot omul care a uitat ori a întârziat să-mi răspundă.  

Am iertat şi acele puţine persoane care, din motive numai de ele cunoscute, m-au tratat ca pe un inamic şi au folosit expresii jignitoare la adresa mea. Au trecut la ceea ce numim "atac la persoană", folosind cuvinte şi expresii jignitoare, injurii etc. Poate că nu s-au priceput să critice - pertinent, obiectiv, argumentat - şi, din neputinţă ori rea intenţie, au folosit această metodă care, în nicio situaţie, nu le face cinste...  

Nu sunt supărat pe nimeni, nu urăsc pe nimeni. Mă întristează asemenea situaţii...  

Mulţumesc tuturor care au citit postările mele şi au găsit de cuviinţă să-şi expună opinia ori să-şi exprime aprecierea, încurajându-mă în acest fel, la fel de mult cum mulţumesc acelora care au exprimat sugestii de îmbunătăţire a textului ori de revizuire a acestuia!  

Mulţumesc prietenilor şi cititorilor necunoscuţi care au accesat titlurile mele şi au lecturat textele, chiar dacă nu au comentat ori nu au lăsat semnul aprecierii lor!  

Nu în ultimul rând, MULŢUMESC domnului Octavian LUPU, fondatorul revistei Confluenţe Româneşti, pentru îngăduinţa de a posta scrierile mele în spaţiile puse la dispoziţie cu generozitate şi prietenie! Îi mulţumesc pentru sprijinul acordat în descifrarea tainei folosirii acestui spaţiu virtual, sub aspect tehnic, ce ne face legătura şi ne permite comunicarea cu toţi prietenii şi cititorii din ţară şi din afara ei!  

Mulţumesc tuturor şi vă asigur că vă sunt acelaşi prieten sincer şi îndatorat!  

Mulţumesc acelor oameni necunoscuţi care şi-au jertfit viaţa pentru ca eu şi prietenii mei să ne putem exprima în LIBERTATE! Dumnezeu să-i odihnească în lumea Sa cea veşnică!  

Dragii mei, cu tot regretul, vă anunţ că mă voi retrage!  

Nu voi mai veni cu materiale aici şi nici în alte spaţii virtuale. Nu-mi voi face cunoscută prezenţa prin comentarii ori mesaje private. NU mă aşteptaţi!  

Voi reveni... după sărbători! Nu-mi şterg contul, dar iau vacanţă...  

Voi petrece toate aceste zile alături de copiii mei şi voi da pauză lungă computerului. Trebuie!  

Întâmplător, voi veni în vizită, pe ici-pe colo, dar vă anunţ să nu mă aşteptaţi cu materiale noi! Timpul, bată-l vina, nu-mi permite în această perioadă.  

De aceea, acum, aici, vă urez să aveţi parte de toate bucuriile pe care sărbătorile de iarnă le aduc din belşug de când eram copii!  

Vă urez să aveţi masa-mbelşugată şi urători la poarta casei!  

Fie ca bucuria Naşterii Domnului Iisus Hristos să vă bucure sufletul, să vă aducă linişte şi lumină!  

Distracţie plăcuta, daruri multe si frumoase, sănătate, dragoste şi pace!  

SARBATORI FERICITE SI LA MULTI ANI!  

Merry Christmas & Happy New Year!  

Joyeux Noël et Bonne Année!  

Buon Natale e Felice Anno Nuovo!  

Fröhliche Weihnachten und ein glückliches Neues Jahr!  

Boas Festas e um feliz Ano Novo!  

Kellemes karácsonyi ünnepeket és Boldog újévet!  

 

Cu deosebită consideraţie şi dragă prietenie,  

Marian MALCIU  

Referinţă Bibliografică:
Dragii mei, cu tot regretul, vă anunţ că mă voi retrage... / Marian Malciu : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 356, Anul I, 22 decembrie 2011.

Drepturi de Autor: Copyright © 2011 Marian Malciu : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Marian Malciu
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondator: George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!