CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Manuscris > Foileton >  


Autor: Marian Malciu         Publicat în: Ediţia nr. 729 din 29 decembrie 2012        Toate Articolele Autorului

Dragi prieteni,
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!

 

 

Pentru că timpul se scurge cu repeziciune şi, în aceste condiţii, sunt conştient că nu pot să răspund tuturor acelora care mi-au bucurat sufletul cu mesaje de felicitare şi urări ocazionate de ziua mea aniversară şi a sărbătorii Naşterii Domnului, respectiv a Crăciunului, apelez la această modalitate pentru a vă mulţumi. M-am bucurat mult şi aţi simţit deja asta.  

Vă mulţumesc pentru că aţi avut gânduri îndreptate către mine şi pentru că aţi rupt din timpul personal pentru a-mi transmite acele gânduri!  

Vă mulţumesc pentru tot şi mă rog Domnului să vă împlinească şi vouă, însutit, tot ceea ce mi-aţi dorit mie!  

Vă mulţumesc pentru că existaţi în viaţa mea!  

 

Cu această ocazie, având timpul potrivnic, la fel ca şi voi, vă urez din toată inima, dragi prieteni, LA MULŢI ANI!  

LA MULTI ANI tuturor care poposesc pentru a lectura aceste pagini, din întâmplare ori din obişnuinţă!  

LA MULTI ANI deţinătorilor şi lucrătorilor din spaţiile virtuale: „Confluenţe literare”, „Netlog”, „Reţeaua literară”, „Cititor de proză”, „Totpal’s Daily News”, „MySpace” ori „Facebook” - obligatoriu (!) – şi altele, care ne pun la dispoziţie spaţiile în cauză şi ne asigură condiţii excelente de comunicare permanentă!  

Vă doresc şi vă urez să aveţi un an mai bun ca toţi pe care i-am trecut până azi!  

Vă doresc şi vă urez să aveţi un nou an plin de împliniri în toate planurile!  

Vă urez şi vă doresc să fiţi înconjuraţi de dragostea şi căldura familiei, a celor dragi şi apropiaţi, să vă bucuraţi împreună cu ei de sănătate şi prosperitate!  

Vă doresc şi vă urez ca Domnul nostru Iisus Hristos să vă lumineze calea, să vă înveţe cuvântul adevărului şi să vă sprijine în viaţă pentru a o trăi, cu El în suflet, în dragoste şi iubire faţă de oameni!  

Vă doresc şi vă urez ca visele voastre să se împlinească, să aveţi casa curată şi masa îmbelşugată, să vă puteţi creşte copiii şi nepoţii în tihnă!  

Vă doresc şi vă urez să vă împliniţi sub aspect profesional şi familial!  

Vă doresc şi vă urez să vă bucuraţi de sănătate deplină, de zile senine în casă şi în suflet, de respectul familiei şi al prietenilor, să le răspundeţi tuturor cu aceeaşi măsură, dezinteresat!  

Vă urez să fiţi fericiţi oriunde v-aţi afla!  

LA MULTI ANI, dragi prieteni, cu bucuria de a trăi în dragoste, pace şi lumină.  

Anul 2013 să fie anul iubirii şi al tuturor împlinirilor!  

 

A New Year is the beginning of a year that's fresh and new, blue skies and bright horizons that are waiting just for you, so take your past accomplishments, the plans you have today and travel to tomorrow's joys with hopes all the way. Have a marvelous New Year!  

Próspero Ano Nuevo!  

Felice Anno Nuovo!  

Bonne Année!  

Feliz Ano Novo!  

Glückliches Neues Jahr!  

Нового Года!  

 

Vă îmbrăţişează şi vă sărută prieteneşte,  

 

Marian MALCIU  

 

(TĂUNUL)  

Referinţă Bibliografică:
Dragi prieteni, / Marian Malciu : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 729, Anul II, 29 decembrie 2012.

Drepturi de Autor: Copyright © 2012 Marian Malciu : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Marian Malciu
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondatori: Octavian Lupu şi George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!