CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Eveniment > Aniversari >  


Autor: Mihai Leonte         Publicat în: Ediţia nr. 228 din 16 august 2011        Toate Articolele Autorului

Dragă cititorule
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!

Dragă cititorule,
 
Orice vârstă ai, eşti unul din fericiţii care ai trăit evenimentul de a păşi dintr-un mileniu în altul, din mileniul doi în mileniul trei.
Ce a fost ştim cu toţii, ce va veni vom vedea, important pentru noi, în puterile noastre. Ilustrul nostru compatriot, filozoful Emil Cioran, spunea că „Rolul nostru este de a întoarce viaţa pe toate părţile inspirând o ispită veşnică de a exista”. Această ispită trebuie să ne fie o călăuză continuă, care să nu ne părăsească niciodată. Ea este integrată în credinţă şi speranţă.
Aceste elemente formând spiritul civic de prietenie şi ajutor reciproc. Cei care vor fi adepţii acestor principii nu vor avea nimic de pierdut.
Noi, bătrânii, avem experienţa vieţii, de aceea trebuie să avem înţelepciunea de a fi cât mai aproape unii de alţii. Soluţia cea mai simplă este asocierea. Fiind uniţi, găsim suportul moral şi material de care avem nevoie.
Nu trebuie să uităm niciodată remarca poetului român George Coşbuc:

 

„O luptă-i viaţa, deci te luptă!”

 

Mihai LEONTE,  Preşedinte C.A.R.P. Moldova Nouă

Articol apărut în ziarul „POŞTAŞUL”   15-31 decembrie 2000

 
 

Referinţă Bibliografică:
Dragă cititorule / Mihai Leonte : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 228, Anul I, 16 august 2011.

Drepturi de Autor: Copyright © 2011 Mihai Leonte : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Mihai Leonte
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondatori: Octavian Lupu şi George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!