CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Manuscris > Scriitori >  


Autor: Romeo Tarhon         Publicat în: Ediţia nr. 932 din 20 iulie 2013        Toate Articolele Autorului

Două antologii în proiect la Editura Naţiunea
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
În această perioadă am în lucru două proiecte de cărţi cu participare colectivă la editura Naţiunea pe care o reprezint: 
  
1. A TREIA CALE - 11 autori, 35 pagini de carte/autor 
  
2. DE DRAG, DE JALE ŞI DE DOR - antologie 35 autori, 10 pagini/autor 
  
Prima este o ediţie de lux, fiecare autor va primi 19-20 de cărţi. 
  
A doua este volumul II al antologieie ”Cu patria în suflet”, se vor primi 6-7 cărţi. 
  
Cei care doresc, pot comanda suuplimentar volume, la costuri mai mici. 
  
Comunicarea cu cei din ţară şi peste hotare se face electronic, prin mail-ul meu: monarom2000@yahoo.com 
  
Pentru a vă fi uşor să vă faceţi o imagine asupra ”cantităţii” de poezii, trebuie să aveţi în vedere faptul că pe o pagină tipografică de carte intră 5-6 strofe a câte 4 versuri, sau 22-26 versuri neordonate în strofe cu spaţii albe între acestea. Pentru volumul de lux se poate publica şi proză, aşa cum hotărăşte autorul să utilizeze cele 35 de pagini. (Este o carte din mai multe cărţi mai mici...). 
  
Ambele volume vor participa la târgul de carte de toamnă (”Gaudeamus”), la lansări deosebite şi la diferite concursuri de carte. 
  
Vă aştept cu drag să confirmaţi participarea la aceste două cărţi, să îmi trimiteţi poezii, o autoprezentare despre şi o fotografie color. 
  
Preconizez ca volumul cu 11 autori, A TREIA CALE, să apară în jurul datei de 20 august în vederea unei primăe lansări pe 24 august, iar antologia cu 35 de autori în septembrie. 
  
Referinţă Bibliografică:
Două antologii în proiect la Editura Naţiunea / Romeo Tarhon : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 932, Anul III, 20 iulie 2013.

Drepturi de Autor: Copyright © 2013 Romeo Tarhon : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Romeo Tarhon
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondatori: Octavian Lupu şi George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!