AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

REDACŢIA

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Manuscris > Foileton >  


Autor: Mihai Leonte         Publicat în: Ediţia nr. 367 din 02 ianuarie 2012        Toate Articolele Autorului

Domnului Gheorghe BERARU primarul comunei Bunesti - Suceava
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Stimate Domnule Primar, 
  
Gheorghe BERARU 
  
Stimaţi consilieri al comunei Buneşti, 
  
Mă simt deosebit de onorat de înalta consideraţie şi preţuire pentru acordarea titlului de „ CETĂŢEAN DE ONOARE” al comunei Buneşti, judeţul Suceava. 
  
Nu cred că am făcut mare lucru pentru această comună, dar apreciind gestul meu destul de simplu şi destul de neînsemnat, dumneavoastră aţi înţeles că faptele mici unindu-se, pot deveni temelia faptelor mari. În această societate plină de probleme, multe nerezolvate, e bine că indiferent unde ne situăm pe treptele societăţii, să nu uităm că noi suntem bobul de grâu care face pâinea şi picătura care unindu-se dă naştere marilor râuri şi oceane.  
  
Oricât de neînsemnaţi ne considerăm sau ne consideră alţii, noi oamenii formăm această lume infinită pe care ne-a dat-o cu mărinimie Dumnezeu Tatăl, Creatorul a tot ce ne înconjoară. 
  
Cu emoţia ce n-am trăit-o de multe ori în viată, nu pot decât să vă mulţumesc sincer. 
  
MIHAI LEONTE 
  
15 septembrie 2002 
  
 
  
 
  
Referinţă Bibliografică:
Domnului Gheorghe BERARU primarul comunei Bunesti - Suceava / Mihai Leonte : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 367, Anul II, 02 ianuarie 2012, Gilbert, Arizona.

Drepturi de Autor: Copyright © 2012 Mihai Leonte : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Mihai Leonte
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către colectivul redacţional. Dacă sunt probleme de natură rasială, etnică sau similar, vă rugăm să ne semnalaţi imediat pentru remediere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate prin e-mail de către persoanele implicate prin subiectul lor vor fi retrase în timpul cel mai scurt de pe site.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!