CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Cultural > Artistic >  


Autor: Marian Malciu         Publicat în: Ediţia nr. 306 din 02 noiembrie 2011        Toate Articolele Autorului

DOCUMENTAR PENTRU SUBSTANTIVE FEMININE
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!

Adică, să mai şi zâmbim. Avem nevoie...  

S-a plecat, la întocmirea unui aşa zis documentar, de la observaţiile făcute de un savant în domeniul limbilor romanice. Domnia sa a atras atenţia şi a demonstrat că majoritatea cuvintelor sunt feminine. În plus, a subliniat faptul că toate marile stări sunt de genul feminin. Nici că se putea altfel, atâta timp cât această stare de fapt se trage din primele episoade ale "Facerii"!
După pământ şi cer şi ocean şi stele şi OM, s-a gândit Creatorul să facă şi o FEMEIE.
Chiar dacă a făcut-o din coasta lui Adam, adică a unui bărbat, un mascul, un om care este, în scriere şi vorbire şi oricum doriţi, de genul masculin, această noua filă din Creaţie a primit nume feminin: EVA! Şi chiar era de gen feminin şi aşa a rămas până în zilele noastre şi-n cele ce vor mai fi. Adică, dotata cu toate organele de... gen feminin, cu alură feminină şi cu "vino-ncoace" foarte feminin!
De atunci şi până... Dumnezeu ştie când, toate principalele stări şi simţiri se trag de la Eva. Cu alte cuvinte, se trag de la genul feminin şi moştenesc caracteristicile acestuia.
NAŞTEREA. Numai femeia naşte şi, drept urmare, este dotată special pentru această forma de manifestare a "Creaţiei". Cu alte cuvinte, femeia face un act de creaţie, cu voia Domnului si efortul domnului (şot, iubit, amant si orice alt animal căruia Domnul i-a dat o parte din organele creaţiei). După ce naşte, poate alăpta copilul, adică îl hrăneşte. Cu organele din dotare date prin "Facere".
Au încercat şi bărbaţii să imite cele două procese. Adică naşterea şi alăptarea. S-au cuplat, s-au chinuit să facă un fel de act... premergător creaţiei, dar nu a rămas nici-unul gravid! Adică, însărcinat. Au reuşit, în schimb, să inventeze "homosexualitatea"! Au încercat sa alăpteze un copilaş sau mai mulţi pe care i-au înfiat. Nu au reuşit pentru că nu aveau secreţia necesară. În schimb, din încercările astea, au ajuns la nenorocirea numita "PEDOFILIE"! O nenorocire de gen… feminin.
Prin naştere, se dă VIAŢĂ. Acelaşi gen şi nu mai este cazul să o discutam separat. Cu atât mai mult cu cât ea nu este eternă, ci ia sfârşit, într-o anumită variantă ori pentru o anumită categorie de pământeni, prin MOARTE. Adică un ceva tot de gen feminin, care vine de la "Baba Hârca" cu coasa în mâna, pe care Creatorul a făcut-o tot femeie. Ca să vadă şi să-nţeleagă orice muritor că din femeie vine şi prin femeie se distruge! La fel ca în taina Creaţiei: "Din pământ ai venit, în pământ te vei întoarce"! Nici nu contează câte femei ai avut ori câte naşteri şi alte alea. Ştie Dumnezeu mai bine. Este un contabil perfect al faptelor bune şi al păcatelor...  

Unii renasc prin MOARTE. Probabil nu au avut o femeie care să le facă părul măciucă în fiecare zi sau să-i iubească până la moarte. Şi, pentru ca nu au fost satisfăcuţi, şi-au mai luat femei pe lângă aceea pe care o aveau deja şi au trăit cu toate. Aşa a luat fiinţă haremul.
După ce s-a intrat în alt tip de civilizaţie, de la gintă la democraţie autentica, a luat fiinţă bordelul... O femeie, acasa, era ţinută pentru prăsilă, iar cele de la bordel se foloseau pentru a crea şi pentru a oferi PLĂCEREA, adică tot ceva de genul feminin...
Cu o aşa viaţă frumoasa, bărbaţii, urmaşi ai lui Adam, au avut multa SĂNĂTATE. Adică potenţă şi plăcere în acelaşi timp. Chiar daca POTENŢA suna tot a feminin! Când nu au mai avut potenţă, s-au botezat "impotenţi" şi au cunoscut ceea ce se numeşte BOALĂ. Iar aceasta a fost tot o chestie feminină, pentru că prima blenoragie tot de la o femeie nespălată de la bordel s-a împrumutat! S-a prins apoi bine de bărbaţi şi de aici la alte femei pe la care ei mergeau mai mult ori mai puţin legal, până când a fost totul numai o boală. Adică o chestie de oameni nesănătoşi. Unii au dus-o mai rău, căci au făcut boala asta şi la cap! Cam de atunci unii oameni nu prea au minte.  

Mai rău este că, de aici pornind, au căutat la femeie un ceva care să nu-i mai îmbolnăvească. Destul de uşor, se spune, fără îndelungate cercetări ştiinţifice ori experimente de laborator, au găsit şi alte orificii, astfel că biata femeie a ajuns curând să nu mai aibă pe unde respira şi mânca seminţe când se află în plin proces premergător facerii! Facerii de bine nu se mai poate spune, că de la inversiuni de genul ăsta (şi inversiunea e tot feminină!) s-a ajuns la BOALA care nu mai are vindecare. Pentru sifilitici şi cei cu SIDA. Păi da, SIDA, că... ei nu au botezat-o bărbăteşte, adică cu nume masculin....  

*
Dar, mare atenţie! Toate astea au apărut din DRAGOSTE. Dragostea femeii pentru bărbat, pentru că ea este cea mai folosită. Femeia! De la bucătărie la baie şi retur, via dormitor ori fără, dacă ne amintim că s-au născut şi destule poziţii „de luptă” care simplifică starea materială. Mai ales pentru săraci este bine. Fără mobilă, căci costă şi fără lenjerie intimă, că e scumpă într-o democraţie autentică, precum cea românească, atinsă de o CRIZĂ extrem de afurisită şi inconstantă prin aceea că azi expiră şi mâine începe din nou, suportată cu stoicism de mai multe guverne de marcă atât de comună, „Boc”, încât s-au plictisit şi câinii maidanezi de oscilaţiile ei. Deci, mobila şi lenjeria nu sunt necesare. Mai ales că lipsa ăstor lucruri dă un sentiment de FERICIRE nebună.  

Din această fericire s-a născut, destul de probabil, starea de necesitate a relaţiei... bărbat-femeie şi s-a numit... SEX. Adică, s-a renunţat la dragoste, ca fiind incomodă pentru unii care simţeau nevoia revenirii la natură, adică la starea de animalitate. În aşa condiţii, au înlocuit femeia din casă, păstrată pentru salvarea convenienţelor, cu ceea ce numesc ei, CURVĂ. Prin această „cucerire” a democraţiei, au descoperit că se poate face sex în totală libertate şi-n sculare şi-n culcare. Nu contează când, unde şi cu cine. Să fie la număr.  

Ei bine, în aşa condiţii ideale, pe nesimţite a apărut ZOOFILIA, care, Doamne iartă-mă, are iz de feminin... Din cauza unor vaci sau oi, pisici şi alte animale cu nume... feminin, femeia adevărată a început să cunoască SUFERINŢA. Acea stare de DURERE fără SPERANTA care, uneori, te duce la DEZNADEJDE...  

Iată, toate astea, sentimente sau simţiri, au nume feminin! Chiar şi URA. Adică, nu strigătura de atac câtre redute şi nici cea a victoriei pe câmpul de luptă ori de joc, ci acel sentiment care te face din om, neom! Care te distruge pe dinăuntru de nu te mai arăneşti...
Cine este cel mai îndreptăţit sa urască? Femeia.  

Ea este cea mai chinuita fiinţă de pe pământ. De la naştere şi până la moarte. Ea naşte în dureri, creşte copilul cu durere, că nu-i uşor lucru, suportă mojiciile bărbatului şi, pe lângă toate astea, ea e sluga, ea e capra, ea e doamna de însoţire, ea amanta şi tot ea, sărmana, e bătută şi jignită şi ades înlocuită...
...Cuprinsă de ură mare, de adâncă deznădejde, femeia ajunge să facă un ceva ca să dispară bărbaţii... Nu-i mai poate suporta. Doreşte cu-ndârjire să trăiască singură pe pământ, ea, femeia...  

În aceste noi condiţii de gândire şi viaţă, poate că femeile vor inventa OTRAVA. Un ceva de gen feminin care vine de la MĂTRĂGUNĂ, alt feminin... si le scăpa de bărbaţi, definitiv. Pentru unele situaţii, în anumite tipuri de familii, nu este nevoie pentru că, vorba unor bărbaţi (!), ele, femeile, sunt otravă autentică... Adică otrăvesc viata bărbaţilor. Au gură, nu glumă!
...Întrebate de Sfântul Creator cum vor putea trai fără bărbaţi, au răspuns toate în cor : Prea Sfinte, îi înlocuim cu alte animale!
...Iată, această exclamaţie de triumf, exprimă SPERANŢA femeii... şi este de gen feminin! Cum speranţa nu moare niciodată, atenţie bărbaţi, cum vă purtaţi cu femeile!  

Referinţă Bibliografică:
DOCUMENTAR PENTRU SUBSTANTIVE FEMININE / Marian Malciu : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 306, Anul I, 02 noiembrie 2011.

Drepturi de Autor: Copyright © 2011 Marian Malciu : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Marian Malciu
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondatori: Octavian Lupu şi George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!