CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Manuscris > Scriitori >  


Autor: Camelia Constantin         Publicat în: Ediţia nr. 806 din 16 martie 2013        Toate Articolele Autorului

Doar..atât..
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Atunci când schimbi regulile în timpul jocului, busola nu mai funcţionează corect. Îţi arată greşit traseul.  
Pe parcursul existenţei situaţiile se succed surprinzător, nu eşti pregătit pentru viitor.  
Viaţa este un carusel nebun, te prinde în mijlocul ei, te aruncă în vâltoarea şi frământările unei piese de teatru pe o scenă fictivă încropită în ultimul moment ... eşti obligat să-ti interpretezi rolul, să înveţi replicile pe moment iar dacă uiţi textul şi n-ai sufleur ... să improvizezi. Comedie ... dramă..tragedie ... te adaptezi ... un actor versatil care schimbă costumele şi măştile după fiecare act.  
Uneori, scenariu-i o foaie în alb, o completezi din mers adăugând faptul că faci regie de culise.  
Atât ... până aici..apoi o iei de la capăt.  
Totu-i reversibil..nu ştim cine suntem, de unde venim..ne amăgim cu siguranţa unei stabilităţi inexistente în realitate.  
Totu-i relativ. Vârsta nu-i o cifră, ea este suma trăirilor, situaţiilor şi realitaţii fiecăruia dintre noi, a ceea ce simţim şi experimentăm dincolo de înţelegerea celorlalţi.  
Doar atât? Nu..  
Undeva în subconştient ţi-ai programat etapele vieţii ... n-ai uitat, niciodată, libertatea lipsită de griji a copilăriei, acel spirit ludic păstrat în parcul de distracţii al inimii, te joci fericit în lumea ei magică..evadezi dornic de mirajul acelei oaze liniştite..  
Se-ntâmplă, să se stingă luminile...se închid porţile ... cineva îşi face meseria cu exactitatea neclintită a orologiului..  
Atât ... sau nu...  
... pe foaia albă vorbele se scriu singure urmând cursul timpurilor..  
 
Camelia Constantin  
 
Martie 2013  
 
 
 
Referinţă Bibliografică:
Doar..atât.. / Camelia Constantin : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 806, Anul III, 16 martie 2013.

Drepturi de Autor: Copyright © 2013 Camelia Constantin : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Camelia Constantin
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondatori: Octavian Lupu şi George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!