CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Manuscris > Scriitori >  Dincolo
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!

 

Dincolo de aparenţe, sămânţa creaţiei respiră prin spiritul dimensiunilor superioare, în trăiri necunoscute lumii materiale. Drumul în sferele înalte ale percepţiei mentale se conturează nesigur pe firul evoluţiei. Necesitatea, siguranţa realizării scopului şi planului superior necesită hotărâri clar definite în lumea fizică. Pregetăm, să renunţăm la aspiraţii materiale minore, ne pierdem în apele tulburi ale influenţelor pământeşti.  

Înşelătoare drumuri presărate cu spini şi situaţii iluzorii, create de entităţi inferioare, potrivnice progresului, activităţilor benefice ale celor care ne ajută, să trecem în realităţi necunoscute viselor şi aspiraţiilor pământeşti, dăruind febra cunoaşterii supreme.  

Dorinţa creativă, gândirea elevată a mesagerilor trimişi să inspire siguranţa pasului pe treapta înălţării spiritului..călăuze prin deşertul ignoranţei şi involuţiei au fost trimise să ne lumineze pădurile nepătrunse ale nesiguranţei, neştiinţei şi slăbiciunilor. Misiune ingrată plină de capcane. Cu paşi nesiguri înaintăm, şovăind. O junglă de contradicţii ne înconjoară, ne împleticim în hăţişuri unde pândesc răbdătoare sălbăticiuni flămânde.  

Căi anevoioase se întind în faţa noastră, greu de ajuns în lăcaşului cald, armonios din vârful muntelui.  

Dincolo de materie se deschid alte dimensiuni infinite, ne conectăm la fire invizibile…  

Riscul…o aventură asumată.  

Camelia Constantin  

Noiembrie 2012  

 
 
 
Referinţă Bibliografică:
Dincolo / Camelia Constantin : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 677, Anul II, 07 noiembrie 2012.

Drepturi de Autor: Copyright © 2012 Camelia Constantin : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Camelia Constantin
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondatori: Octavian Lupu şi George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!