AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

REDACŢIA

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Stihuri > Cugetare >  


Autor: Valentina Becart         Publicat în: Ediţia nr. 433 din 08 martie 2012        Toate Articolele Autorului

Din jurnalul unei zile (falsificatori de istorii...)

 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Descompune-mă-n cuvinte în titluri de cărţi în istorii inventate ( cu sânge rece) de bolnavi incurabili ... rămăşiţe ale materiei nemodelate în forme... ... Aruncă-mă în fiecare răscruce în calea anotimpurilor ce urlă a pustiu preschimbând fiecare gând în boabe de rouă... ... Lasă-mă pradă lupilor iernatici pe drumul bătătorit de remuşcări şi regrete... ... Descompune-mă în sunete hazlii în versuri lipsite de sens şi veacuri de singurătate... ... Lasă-mă la marginea lumii să-mi aştept rândul ( lângă atâtea stihii) la dreptatea dintâi rămasă pe „masa de disecţie” a falsificatorilor de istorii... de istorii....
Referinţă Bibliografică:
Din jurnalul unei zile (falsificatori de istorii...) / Valentina Becart : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 433, Anul II, 08 martie 2012, Gilbert, Arizona.

Drepturi de Autor: Copyright © 2012 Valentina Becart : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Valentina Becart
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către colectivul redacţional. Dacă sunt probleme de natură rasială, etnică sau similar, vă rugăm să ne semnalaţi imediat pentru remediere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate prin e-mail de către persoanele implicate prin subiectul lor vor fi retrase în timpul cel mai scurt de pe site.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!