CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Eveniment > Comunicate >  


Autor: Diana Cozma         Publicat în: Ediţia nr. 415 din 19 februarie 2012        Toate Articolele Autorului

Diana COZMA - COMUNICAT DE PRESĂ: ÎNFIINŢAREA ASOCIAŢIEI DE CARITATE „UN COPIL PENTRU COPII”
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Dragi prieteni, 
  
Iată că revin cu un mesaj, aşa cum vă scriam cu doar puţin timp în urmă. Ceea ce vreau să vă împărtăşesc este că împreună cu câţiva prieteni am început formalităţile pentru înfiinţarea Asociaţiei „Un Copil Pentru Copii”. Sperăm că actele să se definitiveze până la sfârşitul lunii februarie, astfel încât totul să devină oficial. Avem planuri mari şi împreună putem face lucruri frumoase pentru mulţi copii. Vom începe cu paşi mici, dar în timp ne propunem să ajutăm cât mai mulţi copii indiferent că sunt bolnavi, sărmani, sportivi, instituţionalizaţi sau olimpici. Nu am făcut asociaţia doar pentru Rareş (copilul meu), care contrar speranţelor noastre de acum 2 ani (pe 11 februarie s-au împlinit 2 ani de la operaţie!), încă mai are foarte mult de recuperat. Am făcut asociaţia pentru că am învăţat să dăm mai departe. Iar voi ne puteţi fi aproape. Primii care vor fi ajutaţi şi ale căror tratamente vor fi susţinute financiar sunt copii: 
  
David Teodorescu  
  
www.davidteodorescu.blogspot.com 
  
şi  
  
Alexandra Bucur 
  
www.alexandramariabucur.blogspot.com 
  
Desigur că şi alţi copii vor beneficia de ajutor din partea noastră. 
  
Cum puteţi ajuta? Nu e greu şi nu va costa decât câteva minute. Puteţi direcţiona către asociaţia noastră 2% din impozitul pe venit/2011, în caz că nu aţi făcut-o deja.  
  
Formularul 230, necesar pentru această redirecţionare, îl puteţi obţine de pe internet de la adresa Agenţiei Naţionale de Administraţie Fiscală (ANAF) : 
  
http://static.anaf.ro/static/10/Anaf/formulare/dec_230_2012.pdf 
  
Iată explicaţiile referitoare la Formularul 230 reproduse chiar de pe site-ul ANAF: 
  
230 Cerere privind destinaţia sumei reprezentând până la 2% din impozitul anual şi deducerea cheltuielilor efectuate pentru economisirea în sistem colectiv pentru domeniul locativ (OPANAF 52/2012) Formular Se depune de către persoanele fizice care realizează venituri din salarii şi asimilate acestora, în următoarele situaţii : - au efectuat în anul de raportare cheltuieli pentru acordarea de burse private conform Legii nr.376/2004 privind bursele private, cu modificările şi completările ulterioare şi solicită restituirea acestora ; - optează pentru virarea unei sume reprezentând până la 2% din impozitul anual, pentru susţinerea entităţilor nonprofit care se înfiinţează şi funcţionează în condiţiile legii sau unităţilor de cult; contribuabilii care îşi exprimă această opţiune pot solicita direcţionarea acestei sume către o singură entitate nonprofit sau unitate de cult; - contribuabilii solicită deducerea din veniturile impozabile din salarii, obţinute la funcţia de bază, a cheltuielilor efectuate pentru economisire în sistem colectiv pentru domeniul locativ, potrivit legii, în limita unei sume maxime egale cu 300 lei pe an. Se completează de mână, în două exemplare, din care unul rămâne la contribuabil. Cererea se depune direct la registratura organului fiscal sau la oficiul poştal, prin scrisoare recomandată.  
  
(http://www.anaf.ro/public/wps/portal/ANAF/AsistentaContribuabili/formulare#230) 
  
Trebuie doar completat cu datele voastre şi trimis prin poştă la sediul asociaţiei, adică la: 
  
Asociaţia „Un Copil Pentru Copii” 
  
Comuna Peciu Nou Nr. 84C 
  
Judeţul Timiş 
  
Cod Poştal 307310 
  
De asemenea, puteţi direcţiona acest mesaj către toţi prietenii şi cunoştinţele voastre, astfel încât să ne poată ajuta şi ei, dacă vor dori acest lucru. În momentul în care vor ieşi actele asociaţiei eu voi completa datele pe fiecare formular în parte şi le voi trimite la Administraţiile Financiare ale oraşelor în care locuiţi. Cei care sunteţi din Timişoara mă puteţi contacta telefonic la 0768232910/0726791965, pentru a ne întâlni şi a-mi da formularele personal, urmând ca eu să le depun la Administraţia Financiară. 
  
În cazul în care printre Dumneavoastră sunt persoane care nu doresc să completeze formularul până nu vor primi fisa fiscală de la locul de muncă, voi reveni cu un mesaj după data de 1 martie. Tot după data de 1 martie veţi putea accesa şi site-ul asociaţiei, de unde veţi putea afla mai multe informaţii despre acţiunile noastre. 
  
Până atunci însă, vă stau la dispoziţie în caz că aveţi vreo întrebare/sugestie pentru noi. 
  
Vă mulţumesc din suflet celor care ne veţi fi alături, aşa cum aţi făcut-o deja acum 2 ani.  
  
Cu drag, 
  
Diana COZMA 
  
Mama lui Rareş 
  
http://www.povestea-lui-rares.blogspot.com.au/ 
  
Februarie 2012 
  
 
  
 
  
Referinţă Bibliografică:
Diana COZMA - COMUNICAT DE PRESĂ: ÎNFIINŢAREA ASOCIAŢIEI DE CARITATE „UN COPIL PENTRU COPII” / Diana Cozma : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 415, Anul II, 19 februarie 2012.

Drepturi de Autor: Copyright © 2012 Diana Cozma : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Diana Cozma
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondatori: Octavian Lupu şi George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.



 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!