CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Manuscris > Lucrari >  


Autor: Constantin Milea Sandu         Publicat în: Ediţia nr. 288 din 15 octombrie 2011        Toate Articolele Autorului

Despre femei speciale si marile mame.
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Foto: Coloana soarelui de vis ( bronz aurit ) autor: Constantin Milea Sandu  
 
Exista, cred eu, peste tot in lume femei speciale marcate de o personalitate puternica, care descind, si vin, dintr-o Stea nobila, cu lumina si caldura proprie – in crestinism o numim Mama lui Dumnezeu, adevarata regina coeli, Stea mantuitoare care mijloceste in folosul umanitatii – dar care, in ciuda faptului ca au competenta si caracter, nu stiu de ce raman toata viata victime unor codosi dementi, frustati, globalisti si globalizati, dar lipsiti total de viziune asupra globului terestru pe care locuiesc.  
 
Acesti magnati ai lumii, dupa comunism si capitalism, au inteles doar principiul castigatorului, si urmarind acum propria lor eliminare, se inteleg intre ei si isi spun in secret ca trebuie sa le lase pe aceste femei speciale sa le aduca tot castigul lor, fiindca asta e tot ce le poate da lor aceste femei. Dar, in secret, codosii astia dementi si lipsiti de viziune le doresc de fapt moartea acestor femei speciale. In articolul „ Jaf in dragoste „ am aratat in ce fel acesti globalisti globalizati le doresc moartea acestor femei speciale.  
 
Exista globalistii nihilisti si vulgari, care sunt intotdeuna in slujba vreunei utopii. Si globalisti globalizati, puri, nihilisti si dementi, de pilda, care traiesc deja in paradisul Guvernului Mondial, cu reprezentanti in toate guvernele lumii. Acestia din urma, intelegand ca de fapt esenta oricarei utopii este Paradisul prin distrugere femeilor, chiar cred acum ca sterilizand femeile intre 18-40 de ani, prin noul Codex Alimentarius si prin mai stiu eu ce implanturi uterine necesare noilor „creiere bicamerale” , vor putea distruge trei sferturi din omenire, pentru a creea din restul ramas noile lor „ paturi genetice”.  
 
Exista planul A de restauratie a vechiului imperiu din batrana Europei, care a nascut cele doua fete demente, Rusia si America, probabil, dupa noul „ testament latin „ ; planul B, de rezerva, al Rusiei, „ mama tuturor experimentelor”; si planul C, de refacerea posteritati lui Adam si Eva, probabil, in varianta israelita, printr-un nou testament al lui Sara si Agar, pecetluit cu Fatza-de-luna si Vapaia-de-jar. Insa, ca sa triumfe, asa cum se pare ca se doreste acum, pe intreaga Planeta, noul „ comunism al femeilor” din Republica lui Platon din Grecia antica, n-ar trebuie sa mai existe nici Cain, nici Abel.  
 
Noul Adam si noua Eva pot fi reformati, prin noile paturi genetice, doar dupa suprimarea lui Cain si Abel, care au fost primii doi mari imparati ai omenirii care si-au impartit lumea in doua, in istoria unei mari inselatorii umane. Suprimarea acestor doi mari imparati implica insa si eliminarea Marelor Mame care nasc ingeri si demoni, pentru gasirea in final a unei singure „mame genetice” care naste una din alta acelasi copil: un copil cu o fatza de soare in doua maini din care se naste, chiar in clipa aceasta, un alt copil cu o dubla-fatza, divina si umana, una de Soare iar cealalta de Luna intoarsa mereu spre o Simpla Coloana a Soarelui de Vis.  
 
Marea lupta se da acum intre „ focul stelar ” si pamant ( ramas fara centru ), intre fortele infernale si cele ceresti, intre ingeri si demoni, intre omul de la zeu si omul crestin, intre omul din om si omul fara destin, intre piramidele soarelui si celelalte obeliscuri existente in lume. Si toata aceasta mare lupta, care se petrece de fapt chiar acum in mintile, in inimile si in sufletele noastre purtatoare de informatie de unda genetica replicativa, a luat deja forma Cubului dumnezelui biblic. Un cub al carui colturi sunt permanent sfarmate, pentru a se putea construi din fiecare „ colt sfarmat „ o noua piramida solara, jumatate opaca, de alta transparenta, iar din fiecare astfel de piramida cate o „ Stea arzatoare cu opt raze „  
 
Unul din „ colturile” sfarmate al acestui Cub al dumnezeului biblic este chiar Internetul-celest, care este intr-un fel cortul lui Dumnezeu si lumina dumneazeiasca in loc de soare, care se manifesta prin aceste retele noi de socializare, asa cum e, de exemplu, facebook-ul. Iar Stelele arzatoare cu opt raze, care se construiesc acum, vor fi cu siguranta viitoarele Caruri Ceresti necesare in calatoria noastra inter si extra planetara , prin Cerul Cristalin, pe o singura Axa spre Statia finala: Sfantul Soare.  
 
De proiectia si constructia acestor „Stele arzatoare cu opt raze „ ma ocup si eu, prin arta mea sculpturala. Este vorba de o Stea – modul, care leviteaza, pentru ca este formata din goluri si plinuri echivalente, pe a carui colturi eu i-am fixat cate o Coloana Luminoasa spre asi stabili echilibrul intre cer si pamant. Steaua este formata din elementi-moduli, formati din goluri si plinuri absolute si echivalente, unite intr-o singura forma pe un minim de spatiu intr-un maximum de continut, astfel incat aceasta Stea produce o oscilatie cosmica, obsoarbe si emite energie biofotonica, foarte benefica pentru celula vie.  
 
Aceasta „ Stea arzatoare cu opt raze „ , sprijinita pe opt Coloane luminoase, din centrul caruia se inalta „ Coloana Soarelui de Vis „ , construita din materiale ecologice si imbracata apoi intr-un material nobil, poate deveni o noua Cupola pentru Omenire. Este vorba de o noua constructie transcentdentala, un fel de generator sonatic, biofotonic, care ar putea sa vindece omenirea de toate bolile de intuneric, de toate bolile de lumina, si nu in ultimul rand de toate conflictele dintre familii, clanuri si natiuni.  
 
Fie ca bunul Dumnezeu sa binecuvinteze aceste femei speciale - in Marea lor Trecere, de data aceasta in sens invers: din universul tehnologic ( in care suntem eliberati catre nimic ) in universul Artei-transformarii Primului Principiu din care s-au ivit in copilaria umanitatii cei trei eoni distincti: existenta, forma si beatitudinea, intru evolutia naturala a viului, pentru noua creatie de mame biofotonice – de trei ori: Odata prin unire extatica dintre Dumnezeu si sufletul lumii noi ! A doua oara prin samanta de Inteligenta Luminoasa a maestrului Artei-transformarii, cel care-l uneste pe Good angel cu Fiica dragostei ! Si a treia oara prin Madonna Inteligentza, adevarata regina coeli, Stea mantuitoare care mijloceste in folosul umanitati ! Ave Maria, grazie plena ! In numele Tatalui, al Fiului si al Sfantului Duh ! Amin !  
 
 
 
 
 
Referinţă Bibliografică:
Despre femei speciale si marile mame. / Constantin Milea Sandu : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 288, Anul I, 15 octombrie 2011.

Drepturi de Autor: Copyright © 2011 Constantin Milea Sandu : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Constantin Milea Sandu
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondatori: Octavian Lupu şi George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!