CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Manuscris > Jurnal >  


Autor: Constantin Milea Sandu         Publicat în: Ediţia nr. 477 din 21 aprilie 2012        Toate Articolele Autorului

Despre Coloana soarelui de vis si calatoriile mele atemporale
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
 
 
In conditia mea actuala, din pricina Coloanei soarelui de vis, eu nu mai pot circula acum decat atemporal, pe verticala. Mai concret spus, intre ceea ce voi numiti vis si ceea ce numiti realitate, eu fac naveta intre doua universuri, teleportat, de pe un taram pe altul, prelungind Coloana fara de sfarsit ( al unui alt „ Brancusi ramas in tara „ ) , de pe axa pamantului pe axa Cerului Cristalin. De aceea, incerc sa reprezint geometric afirmatia lui Dante Alighieri potrivit caruia Cerul Cristalin se afla in mintea divina. Cu alte cuvinte, doresc sa demonstrez fizic prin aceasta noua forma de sculptura monumentala ca, orice obiect - in cazul meu, aceasta Coloana a Soarelui de vis - s-ar afla in Cerul Cristalin se afla de fapt oriunde in Coloana ADN-ului nostru, adica pretutindeni, in acelasi timp in cer si pe pamant.  
 
De aceea ma lupt eu sa inalt acum, monumental, pe socoteala mea, aceasta constructie transcedentala, formata din „ Coloana soarelui de vis„ , care s-a nascut din „ Coloana Femeia - ingerul melancoliei „ , care la randul ei s-a nascut din „ Coloana prizonierelor neantului divin „ si care, la randul lor, aceste Coloane luminoase vor fi asamblate la aceasta „ Stea arzatoare cu opt raze „ , pe a carui colturi eu I-am fixat cate o Coloana infininita spre a-si stabili echilibrul intre cer si pamant, intre oameni si zei, si nu in ultumul rand intre piramidele soarelui si alte obeliscuri existente in lume.  
 
Pe aceasta „ Stea arzatoare cu opt raze „ calatoresc eu, atemporal, pe verticala, e ca si cum ai cobori din inaltimimi contemplative pentru a te elibera in Neantul Divin, practicand o coborare in vederea ascensiunii, cu liftul spatial. De aceea, va cer, cu plecaciune, ajutorul d-voastra sa construim impreuna acest „ Lift spatial „, transcedental, si sa pregatim, tot impreuna, aceasta Marea Trecere: din universul tehnologic – din care foarte curand vom fi eliberati catre nimic - in universul Artei-transformarii Primului Principiu din care s-au ivit in copilaria umanitatii cei trei eoni disticti: existenta, forma si beatitudinea.  
 
Ar trebui sa va grabiti chiar, si sa imbratisati cu toata dragostea acest univers al Artei-transformarii, caci este singurul si unicul univers care ar mai putea sa ne transforme din oameni pamanteni in fiinte de lumina. Exista insa o Bariera de netrecut intre vis si realitate, intre vechiul si noul Pamant si Cerul Cristalin, sau daca vreti, intre cuibul viselor voastre cele mai intime si realitate ireala si insondabila in care traiti. Este bariera a atomilor multimii pe care nu o mai pot trece acum decat Oamenii ingeri care au venit de pe alte planete, imbracati in haine biofotonice, inserate cu niste Rezonatoare stelare bioluminiscente. Din pacate, acesti Oameni ingeri sunt foarte putin cunoscuti pe pamant. Sau mai bine spus, desi se aseamana cu pamantenii, acesti Oameni ingeri sunt de fapt nerecunoscuti de catre pamanteni, pentru simplu fapt ca, trimisi fiind de Dumnezeu pe pamant cu o misiune speciala, tocmai Ei refuza acum sa-i sacrifice pe muritorii, asa cum le cerea initial divinitatea.  
 
De ce refuza Ei acum sa-i sacrifice pe muritorii de rand numai Dumnezeu stie, noi nu stim ! Este greu sa intelegem azi acest paradox al Divinitatii, dar chiar asta se intampla acum in lumea pamantenilor. Personal, cred ca este vorba de o batalie de proportii universale, cu interventii ale zeitatilor in mijlocul zbaterilor omenesti, cu fregvente elemente miraculoase. O batalie pe viata si pe moarte ce se da acum in Cosmosul demonizat intre fortele infernale si cele ceresti, intre demoni si ingeri, intre oamenii pamanteni si Zeii Numere inlantuiti in Marele Timp. Este o lupta ce se petrece de fapt chiar in acest moment in sufletele, in inimile si in mintile noastra, bantuite de indoiala si misterul care pluteste asupra calitatii sufletelor noastre purtatoare de informatii genetice replicative, si in mod special purtatoare de existenta unei emiteri de unda genetica de celule Stem.  
 
Este vorba de marea batalie universala intre cele cinci semintii care guverneaza de milioane de ani planetele, soarele nostru galactic si oamenii de aur, de argint, de bronz, de fier negru din cer, si de cristal. Acestia din urma, din cea de-a cincea semintie, sunt poate ultima si cea mai importanta specie din galaxia noastra; ei vin din cel de-al cincilea soare, soarele miscarii - eu cred ca vin prin „ Coloana soarelui de vis „ - din cel de-al doilea Centru supragalactic, din Steaua Sirius, de acolo unde locuiesc Oamenii ingeri in Marele Cerc al uriasilor.  
 
Despre aceasta a cincea semintie de cristal, din care se pare ca s-a nascut rasa noastra, a pamantenilor, se spune ca o parte dintre ei au corpurile imbracate in sapte feluri de lasere biologice: membranare, nucleare, celulare, sociale, planetare, galactice si universale. Despre acesti Oameni-zei, trimisi de Dumnezeu pe pamant din timpuri imemoriale, se spune ca imprastie si aduna in jurul lor niste radiatii bioluminiscente. Si ca ar fi purtatori de niste raze luminoase care cresc si descresc odata cu spatiul curbat care sta intre noi si celelalte corpuri si obiecte ideale, cum ar fi planetele si stelele din galaxia noastra, precum Luna , Marte, Mercur, Jupiter, Venus, Saturn, Soarele, sau alte fiinte luminoase.  
 
Dar de ce cresc si descresc aceste raze luminoase din fereastra in fereastra, numai Dumnezeu stie ! Muritorii de rand nu au cum sa stie despre aceste cresteri miraculoase, si nici nu vor putea vedea vreodata pe acesti Oameni-ingeri nascuti din raze luminoase, despre care se spune ca raspandesc in jurul lor o lumina ce intrece toate luminile. De aceea, multi dintre ei vor trebui sa plece acum fiecare pe planetele lor din care au venit pe pamant. Numai astfel s-ar poate explica de ce acesti Oameni-ingeri nemuritori, trimisi de Dumnezeu pe pamant, refuza acum sa-i sacrifice pe muritorii de rand, iar acestia din urma, nefiind compatibil cu Zeii Numere inlantuiti in Marele Timp, din nestiinta se sacrifica ei intre ei pentru suprematia puterii, iubind doar puterea militarista si economica si regatele lor de aur, nu si Divinitatea.  
 
Numai astfel s-ar putea explica de ce Regele Soare nu e si Regele oamenilor, daca nu se sacrifica el insusi pentru sangele si regatul pierdut. „ Dau un regat pentru un cal...o fi Calul Alb din Cetatea eterna ?„ Sau: „ Dau toti caii negri ai iubirii pentru sangele si regatul de aur pierdut „ Aici e misterul iubirii si misterul ecuatiei puterilor care guverneaza lumea, planeta si cerul. Aici e Regele Regilor care se lupta cu Regele Soare si cu Regina Luna pentru uni pe Good angel cu Fiica dragostei din care se va naste o noua Fiica a soarelui si a Lunii care nu stie sau nu vrea sa-i recunoasca transcendenta. Aici se petrece adevarata revolutie de constiinta cosmica care va schimba definitiv numele soarelui, probabil, pe un „ loc fara de loc” intr-un „ topos atopos” , acolo unde se va petrece ucidera soarelui prin moarte integrala... Aici e ochiul magic care vede totul din varful piramidei puterii. Vede precum uliul de obsidian care zboara deasupra norilor cu gherele in sus, ca sa sprijine prelata nesfarsita a cerului...a cerului negru si nocturn.  
 
„ Se poate ca bolta de Sus sa se sparga, sa cada nimicul cu Noaptea lui larga, sa vad cerul negru ca lumile-si cerne ca prazi TRECATOARE a mortii ETERNE ” , ne spune nemuritorul poet Mihai Eminescu.  
 
Iata de ce, in conditia mea actuala, din pricina Coloanei soarelui de vis, care vine din cel de-al cincilea Soare urias, din soarele miscarii, eu nu mai pot zbura acum decat solstitial, rosu - vertical, lasand in urma mea o urma de zenit, scrijelind cu ea pamantul, ca un stalp luminos taind tot vazduhul.  
 
O noua constructie transcedentala, insensibila la razboaiele informationale si atomice ce vor urma, este posibila, legitima si obligatorie acum sa o construim impreuna, pentru a ordona energiile pamantului dupa Legea Universului, pentru a reinstaura ordine divina in lucruri si fiinte si a linisti toate zbaterile omenesti care au loc acum la confluenta dintre plasma solara si magnetismul biotopului nostru terestru.  
 
Lumea de azi trebuie sa stie ca Adevarul Creatiei este acum singura noastra alternativa la toate ideile si la toate credintele religioase din lume. Lumea de azi trebuie sa inteleaga odata pentru totdeuna ca religia este doar o functie a culturii universale, si ca amandoua functioneaza ca sisteme autonome, ca toate cuceririle care s-au facut in stiinta, arta si religie, toate duc la o teorie dualista a lumii, la opozitia substantiala dintre lumea celesta a miscarilor circulare uniforme si lumea sublunara a miscarilor rectilinii accelerate. Si tocmai de aceea este absolut necesar sa facem acum aceasta Marea Tracere din spatiul sublunar, supus coruptie, in spatiul supralunar de origine solara, intru-cat corpurile sublunare sunt amestecuri supuse coruptiei, in timp ce corpurile supralunare sunt alcatuite din foc stelar si din eter incoruptibil.  
 
Lucrul acesta incerc eu sa-l fac prin sculptura monumentala, unde prezint Coloane infinite, Geneze ( prin implant si prin interferanta), Cruci cosmice, Stele arzatoare cu opt raze, Zeite ale pamantului, venite din cer, pline de senzualitate, de bogatie si mister... Vanatori, Regi, Regine si Stramosi si alte arhetipuri care poarta in ele Numar de aur. Aceste sculpturi, amplasate intr-un “ Templu al Dragostei, al Meditatiei, al Contemplarii si al Eliberarii “ ( TDMCE – un vis ramas din pacate neimplinit al universalului sculptor roman Constantin Brancusi ), pot face Marea Trecere din spatiul sublunar in spatiul supralunar. De fapt, aceste sculpturi chiar si neamplasate intr-un asemenea Templu contribuie deja la Marea Trecere dintre cele doua spatii mentionate mai sus, pentru ca fiecare in parte au o valoare de intrebuintare si de manifestare cosmica.  
 
Astfel, de vreo 20 de ani, asa cum va spuneam, mi-am construit singur, pe socoteala mea, o “ Stea arzatoare cu opt raze “ pe a carui colturi i-am fixat opt Coloane Luminoase spre a-si stabili echilibrul intre cer si pamant. Pe aceasta “ Stea arzatoare cu opt raze “, realizata dintr-un material nobil, se poate calatorii in spatii intergalactice, intr-un fel, unic, sigur si secret, ca pe un Car Ceresc. Aceasta Stea, impreuna cu cele opt Coloane Luminoase, exista in atelierul meu de creatie, undeva in Muntii Piatra Craiului; ele au rolul de a face medierea energetica intre cer si pamant, intre oameni si zei, intre spatiul sublunar si spatiul supralunar, intre demoni si ingeri, intre piramide si alte obeliscuri existente in lume, si nu in ultimul rand intre Soarele nostru galactic si cel de-al doilea soare, Soarele urias, din cel de-al doilea centru supragalactic.  
 
Romania va pasi pe un alt drum daca va mai avea un obelisc ca acela al lui Brancusi. Eu propun opt Coloane infinite asamblate la o Cupola in forma de Stea arzatoare cu opt raze la care lucrez acum. Si cred ca va fi cea mai frumoasa opera de arta dintre toate formele arhitectonice. O opera care va cuceri intraga lume. Lumea de azi are mare nevoie de aceasta Cupola, de aceasta imbinare desavarsita a sculpturii cu arhitectura sacra. Arhitectura viitorului este sculptura locuita, ecologica. Este vorba despre o Cupola inaltă de 64 de metrei, pentru un oras mic, sau de 640 de metri, pentru un oras mare.  
 
Cupola va fi realizata din otel inoxidabil, imbracata apoi intr-un material nobil. Aceasta Cupola va fi una din viitoarele minuni ale lumii. Cupola va avea o forma de “ Stea arzatoare cu opt raze ” , se va sprijinii pe opt Coloane Luminoase, pe opt stalpi, amplasati pe pamant pe o Roata care se va roti în sens invers acelor de ceasornic, si va avea in centrul ei “ Coloana Soarelui de Vis “ ce va uni centrul Rotii cu centrul Stelei, ca un stalp solar si stralucitor taind tot vazduhul. Astfel, Cupola va deveni o constructie locuibila, ecologica, transcendentala, insensibla la razboiul informationitional genetic si atomic.  
 
Aceasta Cupola va fi foarte benefica pentru celula vie, pentru ca preia si polarizeaza lumina soarelui ca sursa de energie, o moduleaza, apoi o transmite mai departe pe o fregventa cu multe octava care poate sa acceseaza subconstientul colectiv pana la varfurile societatii. Iar lucrul acesta este posibil pentru ca toata aceasta constructie monumentala are la baza un desen de tip “ manadala “, descoperit dintr-o imbinare perfecta intre “ desenul exterior” cu “ desenul interior” , si este structurata printr-un element – modul format din goluri si plinuri absolut echivalente, si pentru ca este imbinata printr-o succesiune ritmica de " elemente” din Coloana Soarelui de Vis.  
 
Daca a fost vreodata nevoie de simboluri consacrate cu privire la relatiile dintre oamenii viitorului si scopul comun al umanitatii, acum le-a sosit momentul. Prin mesajul ei de pace si de armonie deplina cu Cosmosul, cu oamenii si cu Dumnezeu, aceasta Cupola ar putea face ca Europa sa redevina leaganul civilizatiilor lumii, ceea ce nu ar putea face nici o actiune politica sau militara. Europa si intrega lume libera va pasi pe un alt drum daca va trece la actiunea de constructie a acestei Cupole transcedentale. Este vorba de bolta omului intreg, creata dupa chipul boltii cerului sub care omenirea, fiul, tatal si mama, isi petrece zilele vietii. Omul intreg = cerul intreg= Cerul Cristalin.  
 
Omul locuind sub aceasta Cupola vede ca e centrul universului, se vede pe sine nemuritor prin intelectul-activ, sursa de energie divina, sursa a intuitiilor intelectuale prime, concepute ca fiind suflet viu, parte din Sufletul lui Dumnezeu. Se vede pe sine in jocul lui serios - Jocari serio - cu cerul si cu oamenii, cu Soarele urias si celelalte stele, slujind drept stalp luminos al cerului ce sprijina prelata nesfarsita a celor noua ceruri pana in Cerului Cristalin care se afla in minte divina, rotindu-se , prin trei miscari intr-una singura, odata cu Soarele si Luna, cu norii si cu stelele, si stiind lucrul acesta vede in sfarsit ca, oricat de singur si parasit s-ar simti pe pamant, fara sprijinul lui Bolta cerului s-ar narui.  
 
Iata de ce cred ca Pamantul are din ce in ce mai multa nevoie de aceasta noua Cupola locuita de oameni. Oamenii, locuind in aceasta Cupola, vor putea sa sporeasca lumina spirituala si sa ridice vibratia iubirii pe pamant. Pentru ca Iubirea exista dinaintea Facerii lumii. Fericirea exista datorita Iubirii. Iubirea ne-a dat Viata. Singura Mama pe care o cunoastem cu adevarat si o veneram de la inceputul timpurilor este Iubirea care ne-a dat viata! Femeia este Iubirea, barbatul este cel care iubeste. Femeia este Stapana Ingerului din inima barbatului, iar el este doar sclavul trupului ei innaripat.  
 
A iubi inseamna sa ajungi la Dumnezeu. Cata Iubire atata Implinire. Si cata Implinire atata Inaltare. Niciodata corpul unui inger nu va fi ingropat in pamant. Ingerii traiesc pe pamant si in cer in acelasi timp. Ei sunt calatori neinfricati pe oceanul nemaginit de eter-aer-foc-apa spre Imparatia sufletelor de lumina fara de sfarsit. Dar aceasta Implinire- Inaltare-Imparatie a sufletelor de lumina fara de sfarsit nu vine atunci cand o cauti, ci numai atunci cand esti pregatit sa-ti primesti propria ta moartea din dragoste ca pe un semn de lumina. “ Lumina lumineaza in intuneric si intunericul n-a biruit-o ” (Ioan, 1;5)  
 
Iata de ce cred ca Femeia, locuind in aceasta Cupola transcendentala, va vedea si va inţelege ca ea este o entitate spirituala venita de pe alta planeta, ca numele ei este moartea universului. Va vedea ca ea este o Stea arzatoare cu opt raze in Templul Iubirii. Un templu al iubirii care nu e altul decat cerul-pamantesc. Femeia este doar inrudita cu Dumnezeu, prin raza lui. De aceea o numim Mama lui Dumnezeu, adevarata regina coeli, stea mantaitoare care mijloceste in folosul umanitatii. Va vedea ca ea este creata de zei nepamanteni, va vedea cum se manifesta ea prin cele opt Sophii, dar mai ales va vedea ca ea este inrudita doar cu Dumnezeu prin cele opt raze ale Lui.  
 
Caci Dumnezeu nu a creat femeia, si nici macar ingerii si demonii n-au fost creati de Dumnezeu. Ingerii si demonii sunt si ei oameni care s-au inaltat prin Coloane Luminoase, sau au coborat pana in strafundurile materiei, pana ce au capatat o forma ingereasca, sau o forma de “ daimones de rangul al doilea “ , numiti de muritori “ prea fericiţi ai infernului “ si ingropati in pamant. (am citat din cartea Lucrari si Zile de parintele istoriei universale din Grecia antica Hesiod.) Astfel incat toata populatia cerurilor si a pamantului e compusa acum din oameni deveniti ingeri sau demoni.  
 
Femeia nu este si nici n-a fost vreodata o iubita pamanteana. Ai putea sa spui doar ca ea este creatoare de ingeri si demoni pe pamant, nu creata de zei pamanteni. Dumnezeu n-a creat materia, ci doar ordinea in lucruri si fiinte. Daca n-ar fi asa, atunci lucrurile ar cadea unele peste altele si ordinea divina s-ar strica. Materia nu se creeaza, ea exista ca o boala numita moarte artificiala si prolifereaza intr-o alta modalitate de organizare decat cea normala a creatiei. De aceea tot ce e artificial în om genereaza razboi: razboi cu tine insuti si in final razboi cu toata lumea, intre fortele infernale si cele ceresti ce se petrece chiar acum in sufletele, in mintile si in inimile noastre.  
 
Umanitatea se poate salva prin aceasta Cupola transcedentala.  
 
In Cabala teozofica se spune ca a salva un om este echivalent cu a salva omenirea intrega. Iar a contribui la distrugerea unui singur om poate fi considerat ca ai contribuit la distrugerea intregii omeniri, pentru simplul fapt ca un singur om este echivalent cu intregul act al Creatie, dar si cu suferinta intregii omeniri, asa cum a fost cazul lui Isus Cristos. Iata cum felul in care te gandesti cum sa salvezi un om, sa-l ajuti, sau felul in care faci dragoste, este chiar felul in care Dumnezeu, ingerul sau demonul, va fi cu tine. Dragostea nu are lege, dragostea e sfanta. Doar Dumnezeu are Legea Sacra a Dragostei.  
 
“ Barbatul poate fi sfant in pozitia in care se afla, iar femeia poate fi sfanta doar in pozitia in care a pus-o Dumnezeu. Asa incat nu e nimic extraordinar sa fi sfant. Sfintenia nu e luxul catorva. Sfintenia este o simpla obligatie pentru mine si pentru tine. Noi am fost creati pentru aceasta ”, ne spune Maica Tereza.  
 
Locuind in această Cupola vom putea vedea cum se inalta Fecioara de Lumina la cer prin Puterea Ingerilor, dar si cum coboara pe Pamant in Gradina Maicii Domnului prin Puterea Iubirea care leaga si dezleaga un nou legamant.  
 
Maica Domnului, Nascatoare de Dumnezeu-Fecioara, cea care a impreunat pe Dumnezeu cu oamenii, Stapana Ingerilor, bucuria celor necajiti si ajutorul celor straini, si Isus Cristos Mantuitorul si mijlocitorul neamului crestinesc, sa fie cu noi cu toti ! In numele Tatalui, al Fiului si al Sfantului Duh ! Amin!  
 
Va multumesc pentru atentia acordata !  
 
( poze cu Steaua arzatoare cu opt raze, Coloana Soarelui de Vis si cu cele opt Coloane Luminoase )  
 
E-mail: cmileasandu@ yahoo.com  
 
sculptor Constantin Milea Sandu  
 
 
 
Referinţă Bibliografică:
Despre Coloana soarelui de vis si calatoriile mele atemporale / Constantin Milea Sandu : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 477, Anul II, 21 aprilie 2012.

Drepturi de Autor: Copyright © 2012 Constantin Milea Sandu : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Constantin Milea Sandu
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondatori: Octavian Lupu şi George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!