CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Literatura > Fragmente >  


Autor: Costel Zăgan         Publicat în: Ediţia nr. 1000 din 26 septembrie 2013        Toate Articolele Autorului

DEŞERTUL DE CATIFEA (96)
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
96. Alte amintiri personalizate : COLŢUNEAC LORIN  
 
Pentru a-ţi lăsa amintire câteva gânduri sincere trebuie să-mi readuc în memorie doi ani care au trecut foaere repede pentru totdeauna.  
În aceşti ani multe bucurii dar şi momente mai vitrege am trăit împreună.  
Anii de liceu pentru mine, cred că şi pentru tine , vor rămâne mereu vii în memorie şi peste ani când îţi vei aduce aminte de toate năzdrăvăniile făcute, cu voie sau de nevoie, îţi vor trezi, nu mă îndoiesc, amintiri plăcute.  
Am fost o mică familie, unde fiecare a încercat să se formeze pentru viitor.  
Pentru mine ai constituit un exemplu. Scopul următoarelor fraze nu este acela de a te flata. Mi-a plăcut la tine sinceritatea care te-a caracterizat tot timpul.  
Ai fost şi vei fi un adevărat om. De asemenea, mi-a plăcut la tine stilul tău împăciuitor. Nu cred că în clasă ar fi un coleg sau o colegă cu care să ai ceva de împărţit.  
Spre deosebire de celalţi colegi ai fost modest la toate lucrurile. Ai fost prieten cu toţi , tratându-i imparţial pe toţi.  
Pentru mine omul sincer şi modest este ca un frate.  
Doresc să închei cu o urare sinceră din toată inima : SĂ REUŞEŞTI LA CONFRUNTAREA CEA MARE, SĂ AI SUCCES ÎN TOT CE VEI ÎNTREPRINDE, FERICIREA SĂ TE ÎNSOŢEASCĂ ÎMPREUNĂ CU OMENIA, IAR PESTE ANI SĂ-ŢI AMINTEŞTI NUMAI DESPRE ÎNTÂMPLĂRILE FRUMOASE DIN LICEU!  
Cu prietenie, al tău coleg, Lorin  
 
 
 
Referinţă Bibliografică:
DEŞERTUL DE CATIFEA (96) / Costel Zăgan : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1000, Anul III, 26 septembrie 2013.

Drepturi de Autor: Copyright © 2013 Costel Zăgan : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Costel Zăgan
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondatori: Octavian Lupu şi George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!