AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

REDACŢIA

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Literatura > Fragmente >  


Autor: Costel Zăgan         Publicat în: Ediţia nr. 993 din 19 septembrie 2013        Toate Articolele Autorului

DEŞERTUL DE CATIFEA (95)
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!

Alte amintiri personalizate : HOLBAN STELIAN  

 

Îţi scriu aceste rânduri în momentul când te ascultă la fizică. Eu nu am talent la scris şi ştii doar că, comit multe greşeli de ortografie, de aceea îmi şi cer scuze din timp.  

Singura amintire de la mine s-o ai atunci când ne jucam prin pauze şi ne bucuram de viaţă.  

Peste 20 de ani când ne vom revedea ca absolvenţi ai acestui liceu să ne aducem aminte cu plăcere de clipele acestea plăcute ,momente cu care nu ne vom mai întâlni niciodată.  

O să râdem de giumbuşlucurile pe care le făceam. Însă până atunci avem de escaladat un drum greu şi cu multe piedici şi din toţi cei 27 de elevi vor ajunge puţini la ţintă, însă vor fi fericiţi.  

Şi acolo sus te văd şi pe tine ca medic sau ca alt cetăţean de nădejde. Iar atunci când vei fi într-o asemenea postură mă întreb pe unde o fi rătăcind oare acest caiet de amintiri?  

 

În final, vreau să-ţi doresc "vânt din pupă", baftă la examene şi tot ce-ţi doreşti în viaţă!  

 

Cu mult drag, Stelică  

 

Costel Zăgan  

 
 
 
Referinţă Bibliografică:
DEŞERTUL DE CATIFEA (95) / Costel Zăgan : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 993, Anul III, 19 septembrie 2013, Gilbert, Arizona.

Drepturi de Autor: Copyright © 2013 Costel Zăgan : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Costel Zăgan
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către colectivul redacţional. Dacă sunt probleme de natură rasială, etnică sau similar, vă rugăm să ne semnalaţi imediat pentru remediere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate prin e-mail de către persoanele implicate prin subiectul lor vor fi retrase în timpul cel mai scurt de pe site.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!