AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

REDACŢIA

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Literatura > Naratiune >  


Autor: Costel Zăgan         Publicat în: Ediţia nr. 854 din 03 mai 2013        Toate Articolele Autorului

DEŞERTUL DE CATIFEA (34)
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!

34. DIO OK

Citeşte cartea online Dio-Cea Din Urmă Rătăcire

" Cartea Dio-Cea Din Urma Rătăcire este o carte care trebuie citită şi care nu ar trebui să lipsească din cultura generală a fiecăruia.Numai citind putem învăţa,iar cartea lui Dio-Cea Din Urmă Rătăcire este o resursă excelentă pentru cei care vor să-şi îmbogăţească cultura generală. Cei care au citit cartea lui Dio-Cea Din Urmă Rătăcire au aflat părerea autorului despre subiectul tratat în această carte.
O carte online ,precum este cartea Dio-Cea Din Urmă Rătăcire,are marele avantaj că protejează natura,lectura acesteia se face online,salvând astfel de la tăiere milioane de copaci din toată lumea.

DIO-CEA DIN URMĂ RĂTĂCIRE

Carte Dio-Cea Din Urmă Rătăcire o puteţi citi oricând pe site-ul nostru,o puteţi citi gratis fără nicio obligaţie.
Lectura cărţii Dio-Cea Din Urmă Rătăcire va fi cu atât mai plăcută cu cât o să ajungeţi spre sfârşitul cărţii.
Cred că fiecare om are unele cărţi,nu multe,poate cincisprezece,poate douăzeci şi cinci,la care revine mereu,toată viaţa.Numărul acestor cărţi creşte mereu.Una la câţiva ani ,şi pe măsură ce înaintezi în vârstă,tot mai rar adaugi câte o carte în fondul acesta de aur.
Cartea Dio-Cea Din Urmă Rătăcire este o rană deschisă,o rană c-un număr infinit de pagini : fiecare cititor propunând un alt leac."
Cred,cu toată rezerva mea de admiraţie,că Dio are dreptate: DIN NECUVÂNT NE-AM NĂSCUT,ÎN NECUVÂNT NE VOM ÎNTOARCE!  

Costel Zăgan  

Referinţă Bibliografică:
DEŞERTUL DE CATIFEA (34) / Costel Zăgan : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 854, Anul III, 03 mai 2013, Gilbert, Arizona.

Drepturi de Autor: Copyright © 2013 Costel Zăgan : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Costel Zăgan
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către colectivul redacţional. Dacă sunt probleme de natură rasială, etnică sau similar, vă rugăm să ne semnalaţi imediat pentru remediere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate prin e-mail de către persoanele implicate prin subiectul lor vor fi retrase în timpul cel mai scurt de pe site.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!