CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Literatura > Naratiune >  


Autor: Costel Zăgan         Publicat în: Ediţia nr. 834 din 13 aprilie 2013        Toate Articolele Autorului

DEŞERTUL DE CATIFEA (20)
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!

 

20.ÎNSEMNĂRILE UNUI ADOLESCENT ÎNFUMURAT(III)  

29.x.74.Viaţa este o continuă căutare.O luptă neobosită pentru a găsi forma şi formula ideală de om: în înţelesul cel mai general şi cel mai profund posibil.
În lumea aceasta dolodora de enigme şi neînţeleşi ce-aş mai putea pretinde şi eu? Că nu sunt pe deplin sau chiar deloc înţeles? S-ar crede că-s absurd sau cel mult banal.Şi nu prea doresc acest lucru...La şcoală,tov.dirigintă,prof. C.E.,i-a spus mamei c-aş putea lua numai note de 10,9 fiind accidental...Însă eu nu alerg după note! Totuşi notele exprimă ,în mare parte,nivelul cunoştinţelor şi deprinderilor unui elev,până la momentul notării.Concluzia? Trebuie să învăţ mai bine!Să nu mai învăţ haotic: în unele zile fiind extrem de solicitat,iar în altele...pauză.
Îmbinarea activităţii pur intelectuale cu cea sportivă ar putea produce saltul calitativ scontat.MENS SANA IN CORPORE SANO!
31.x.74.Politeţea este indispensabilă omului care se vrea cult şi pregătit multilateral.
4.XI.74.Reiau discuţia privind organizarea timpului după orele de clasă:
*orele 15-17: pregătirea teoretică a lecţiilor-dacă e posibil-a tuturor lecţiilor pentru ziua următoare;
*orele 17,10-18,30:efectuarea temelor;
*orele 20-21,30:TERMINAREA PREGĂTIRII TEORETICE ŞI TERMINAREA TUTUROR PROBLEMELOR RĂMASE NEREZOLVATE;
*orele 21,30-22:audierea unui program de varietăţi muzicale pentru delectare intelectuală şi deconectare psihologică.
*Orele 22-23.Cultură generală.
Experimentul începe astăzi:5.XI.74. Sper să reuşească!  

 

Costel Zăgan  

Referinţă Bibliografică:
DEŞERTUL DE CATIFEA (20) / Costel Zăgan : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 834, Anul III, 13 aprilie 2013.

Drepturi de Autor: Copyright © 2013 Costel Zăgan : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Costel Zăgan
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondatori: Octavian Lupu şi George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!