CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Orizont > Ganduri >  


Autor: Nelia Viuleţ         Publicat în: Ediţia nr. 541 din 24 iunie 2012        Toate Articolele Autorului

Deschide-mi uşa...!
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Deschide-mi uşa sufletului tău, vreau să pătrundă prin ea tot ce-i frumos, tot ce-i curat. Să privim împreună spre cer...să ne-aducem aminte cu drag că eu sunt tot una şi-aproape de tine voi fi mai mereu. Deschide-mi fereastra către tine, dă-mi voie să pătrund în inima ta...să ştiu ce doreşti...să ştiu ce gândeşti...! Arată-mi drumul către privirea ta cea caldă şi întrebătoare şi ajută-mi paşii să se îndrepte către cea ce eu visez...către ceea ce tu ai primi. Deschide-mi drumul spre tine şi lasă-mi portiţa spre sufletul tău. Adună-mi din urmă tot ce cu grijă-am lăsat pentru a privi înainte, pentru a-mi clădi bucuria ce doresc să mi se-arate.  
Deschide-mi fereastra către tine şi mai dă-mi din iubirea ce singur mi-ai luat-o fără să-ntrebi...fără să ştiu...! Mai lasă-mi din plinul potirului ce cu grijă l-ai umplut pentru un nou început. Şopteşte-mi din pragul uşii deschise dorinţa de-a fi un întreg...bucuria apropierii de mine. Întinde braţele către mine, nu-ţi îngreuna paşii ce ar dori să m-apropie de tine...lasă-le întinse ca să le pot atinge...să le pot simţi cum ard de nerăbdarea iubirii eterne.  
Vreau să ştiu că acolo unde uşa s-a deschis către mine, m-aşteaptă căldura din sufletul tău rătăcit şi mă întâmpină privirea cea dulce din tine, pentru a porni mână-n mână, spre un nou început.  
Deschide-mi uşa sufletului tău...! Iubite, nu-s departe...! Oare tu unde eşti...?  
 
Referinţă Bibliografică:
Deschide-mi uşa...! / Nelia Viuleţ : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 541, Anul II, 24 iunie 2012.

Drepturi de Autor: Copyright © 2012 Nelia Viuleţ : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Nelia Viuleţ
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondatori: Octavian Lupu şi George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!