CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Redactia > Autori >  Artangel
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
M-am născut în Săcele, judeţul Braşov, la data de 12.06.1962.  
  
Încă din primele clase m-am simţit vrăjit de poeziile lui Mihai Eminescu. Sunt licenţiat în silvicultură şi ştiinţe juridice. Locuiesc în satul Chiuruş din judeţul Covasna.  
  
Am debutat literar în anul 1995, în Revista Flacăra din Braşov, cu un fragment din poezia “Cu pădurea paşi în doi” . În 2004 m-am bucurat de adevăratul debut literar, prin publicarea poeziei “ Pădurarul” în Revista “Pădurea şi viaţa”din Bucureşti.  
  
În curând va vedea lumina tiparului cea de-a 14-a apariţie editorială, o carte de poezii, semnată cu pseudonimul literar Artangel, având titlul “Nihil sine Deo” - Editura Petru Maior Reghin.  
  
Încerc să scriu poezii în dulcea limbă a lui Eminescu. Am scris şi proză, în mod special aspecte referitoare la întâlnirile omului cu ursul brun (Ursus arctos).  
  
Deogratia Artangel, prin harul lui Dumnezeu doresc să devin un înger al artei poetice. Bineînţeles că nu voi reuşi niciodată. Nu ştiu în ce măsură pot deveni flautul care cântă iubirea divină, dar doresc din toată inima acest lucru.  
  
Autorul  
  
Referinţă Bibliografică:
Artangel / Deogratia Artangel : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1875, Anul VI, 18 februarie 2016.

Drepturi de Autor: Copyright © 2016 Deogratia Artangel : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Deogratia Artangel
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondatori: Octavian Lupu şi George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!