CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Literatura > Naratiune >  DECLARAŢIE DE DRAGOSTE
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!

DECLARAŢIE DE DRAGOSTE?  

CEI DOI SE IUBESC CU ADEVĂRAT.

Simt, iar dacă simt înseamnă că trăiesc şi iubesc. Şi de ce nu ţi-aş scrie ţie, tu care eşti iubirea mea, marea mea iubire. Da aşa te consider eu, marea mea iubire, cu adevărat a mea iubire, prima şi ultima.

Iubeşti... spui că iubeşti. E simplu şi de spus şi de scris, e aşa ca o... chiar dacă zice-se că: vorbele zboară scrisul rămâne!

Dar te întreb şi eu şi ia totul ca pe nişte întrebări: Ai simţit vreodată că o simţi în toată fiinţa ta pe cea pe care o iubeşti? Că e acolo în sufletul şi în inima ta, în trupul tău, în gândurile tale, că te însoţeşte peste tot? Că fluturii aceea din stomac îşi fac de cap, că te frămânţi şi pui întrebări şi încerci să dai răspunsuri tot tu, dar oare le poţi da? Ştii oare cu adevărat ce este în inima ei, a celei care îţi spune că te iubeşte?

Gânduri şi întrebări, gânduri şi răspunsuri mai mult sau mai puţin...
Ştii, eu simt, te simt în mine în sufletul şi în inima mea, în trupul meu, nu este colţişor în care să nu simt că eşi acolo, în mine. Iar când citesc cuvintele tale, când mă numeşti zeiţa ta, inimioara ta dulce, nu mai pot respira, mă topesc de tot. Da, asta simt cu adevărat şi de ce să nu îţi spun ţie, celui pe care, da, îl iubesc, sincer şi al cărui jumătate vreau, chiar vreau să fiu. Vreau din toată inima să fiu a ta, vreau să fim noi, o singură fiinţă aşa cum ne simţim iubindu-ne cu atăta dor.

Iar dacă simţim, dacă te simt, dacă mă simţi în sufletul şi în inima ta, în tine, atunci ne iubim, atunci mă iubeşti, atunci te iubesc, înseamnă că ne iubim cu adevărat.
Viaţa trece, totu-i trecător, dar nu trece credinţa în amor. Cred în tine, cred în Dumnezeu, tu eşti perechea sufletului meu. Te cred pe tine iubitul meu şi cred în mine, da, iubeşti şi iubesc, da, ne iubim şi ne vom iubi. Te iubesc, te doresc, te sărut şi iar te iubesc...E tot ce simt şi îţi mărturisesc.

CE ZICEŢI DESPRE O ASTFEL DE DECLARAŢIE DE DRAGOSTE?
CE BINE ŞTIM CU TOŢII CĂ: UNDE DRAGOSTE NU E NIMIC NU E...  
Referinţă Bibliografică:
DECLARAŢIE DE DRAGOSTE / Rodica Elena Lupu : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 735, Anul III, 04 ianuarie 2013.

Drepturi de Autor: Copyright © 2013 Rodica Elena Lupu : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Rodica Elena Lupu
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondatori: Octavian Lupu şi George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!