CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Poezie > Vremuri >  De ziua ta Românie, ţara mea!

 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
De ziua ta Românie, ţara mea!  
 
Citesc cu viu interes ce se publică despre patriotism, ca român în unele situaţii am comentat, am lăsat mesaje deci schimburi de păreri cu semenii mei din ţară, de pretutindeni. Nu ţin în mod deosebit să-mi exprim părerea însă atâta timp cât şi eu sunt plecat din ţară, consider că pot să îmi spun punctul meu de vedere pe această temă!  
 
România o ţară cu multe dificultăţi şi probleme, asfixiată de hiene! O ţară cu un popor disperat în căutarea unui trai, nu mai bun, unui trai decent!  
 
Las la o parte motivaţiile personale care m-au determinat să plec din ţară (se regăsesc în romanul în curs de apariţie: “Sunt lacrima din lacrimile tale”) vreau însă să semnalez câteva aspecte, relativ importante dar de multe ori ignorate, oare de ce? Concluzia mea, încep direct, voi fi sintetic aşa cum mă ştiu: oriunde s-ar afla, românii reuşesc să-şi menţină identitatea, chiar dacă avem uşoare urme de pasalism şi fanariotism aduse din istorie!  
 
Este numai şi numai situaţia mea am abandonat o realitate pe care o consideram prea strâmtă şi imposibil de suportat, nu doar din punct de vedere economic cât din punct de vedere spiritual!  
 
Fiecare din noi suntem parte dintr-un întreg, un mic univers ce are puterea da o amprentă de neconfundat în drumul său spiritual către pământul strămoşesc.  
 
 
 
Referinţă Bibliografică:
De ziua ta Românie, ţara mea! / Gheorghe Şerbănescu : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1060, Anul III, 25 noiembrie 2013.

Drepturi de Autor: Copyright © 2013 Gheorghe Şerbănescu : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Gheorghe Şerbănescu
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondatori: Octavian Lupu şi George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!