CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Manuscris > Scriitori >  


Autor: Camelia Constantin         Publicat în: Ediţia nr. 234 din 22 august 2011        Toate Articolele Autorului

DANSUL
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
 
Dansul înseamnă pasiune!  
Exprimarea eu-lui, amprenta ritmului ce defineşte unicitatea fiecărui om. Varietatea mişcărilor subliniază stările sufleteşti şi transformă mişcarea în artă pură. Acordurile muzicii dau impuls auzului.  
Ziua este corespondentul nopţii, moartea o prelungire a vieţii către dimensiuni mai evoluate. Dansul e vibraţia sângelui împletită cu bătaia inimii.  
Pirueta suavă iţi inalţă privirea spre cer unde spiritul îşi absoarbe lumina şi talentul. Murmurul pământului îţi încarcă trupul de forţă. Rezultatul este explozia materiei ce face dragoste cu infinitul diafan al sufletului.  
Unduirile corpului sunt asemenea flăcărilor care ard şi se alimentează din focul divin/ Dansul este literatura pasului ce atinge abia simţit cărarea inimii, se înalţa spre steaua creaţiei acolo unde îngerii te ating cu aripile luminii. Îţi oferă fericirea paradisului.  
Dansul este poezia vieţii, libertatea neîmblânzită ce desface toate barierele şi ne uneşte cu Dumnezeu.  
Descătuşarea timpului si forma expresiei prin dans o regăsim în toate formele naturii.  
Adierea vântului e suflul uşor, respiraţia fiinţei. Soarele este focul din secretul coregrafiei. Munţi ... .priveşte spre ei! Măreţia poziţiei tale în dans, egală cu distincţia piscurilor semeţe. Natura dansează, traieşte, respiră.  
Întoarce-te spre misterul de argint al lunii şi vălul ei străveziu va transforma senzualitatea dansului într-o formă de manifestare creativă.  
Dansul..energia creatoare.  
Aşează-te în centrul visului tău, trăieşte-ţi destinul pentru care ai fost născut. Nu sta in umbră! Viitorul este al tău. Alunecă în paşi de dans. Totul in jur va fi magie pură.  
Lipeşte-ţi fruntea de stele, închide ochii, concentrează-te! Atrage spre tine sursa caldă din grădinile iubirii divine, dansul tău va deveni una cu tine şi cu mediul înconjurător..icoana din conştiinţa sentimentelor ... templul energiilor pozitive şi strălucitoare, al grădinii paradisului.  
Când te vei afla la graniţa dintre lumi...dansul tău va deveni contopirea cu Nemurirea..  
Drum bun printre stele,Magician al ritmurilor.  
 
Camelia Constantin  
2010  
 
 
 
 
 
Referinţă Bibliografică:
DANSUL / Camelia Constantin : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 234, Anul I, 22 august 2011.

Drepturi de Autor: Copyright © 2011 Camelia Constantin : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Camelia Constantin
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondatori: Octavian Lupu şi George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!