AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Eveniment > Anunturi >  


Autor: Daniel Roxin         Publicat în: Ediţia nr. 609 din 31 august 2012        Toate Articolele Autorului

Daniel ROXIN - VINO ALĂTURI DE MINE LA ARGEDAVA – DUMINICĂ, 2 SEPTEMBRIE 2012 – LA DOAR 17 KM DE BUCUREŞTI
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Este momentul sa arătăm că ne pasă! Este momentul să trecem la fapte! Adevărul despre geto-daci şi istoria noastră trebuie adus la lumină, iar pentru asta avem nevoie şi de TINE. TU, cel care încă mai ai sufletul curat şi deschis poţi să contribui cu ceva la acest proces de recuperare a adevărului istoric. Şi o poţi face ACUM!  
 
Iată care este propunerea noastră: haideţi ca duminică, 2 septembrie, la ora 15:00, să ne adunăm cât mai mulţi în satul Popeşti, comuna Mihăileşti (judetul Giurgiu), la 17 km de Bucureşti, la ARGEDAVA, cetatea celui mai mare rege dac, Burebista. Haideţi să vedeţi dezastrul de acolo, să vă spunem povestea cercetărilor arheologice, să constataţi neglijenţa incredibilă cu care este tratat acest sit arheologic cu totul special...  
 
Vă propun însă mai mult decât atât: haideţi să facem curăţenie la ABANDONATA cetate a lui Burebista şi să trimitem în toată ţara semnalul:  
 
SUNTEM MULŢI, NE PASĂ ŞI NU MAI ACCEPTĂM CA UN GRUP DE INDIVIZI CU SUFLETE DE ALOGENI SĂ NE MAI BATJOCOREASCĂ ISTORIA! SPIRITUL DACIC RENAŞTE!  
 
Veniţi cu saci menajeri, cu lopăţici şi cu mult entuziasm!  
 
Iată câteva informaţii pentru cei care vor veni alături de noi: în Bucureşti ne vom întâlni la ora 14:00, în zona Piaţa Muncii, cu cei care consideră că nu se descurcă să ajungă singuri până la Argedava. Pentru cei care vor merge singuri, este suficient să-i întrebe pe săteni, odată ajunşi în localitatea Popeşti, unde este cetatea şi o vor găsi. Întâlnirea finală şi primele informări pe care le vom face despre Argedava vor fi la ora 15:00, la faţa locului.  
 
Telefon pentru detalii legate de ajungerea la Argedava: 0761 754 047, telefonul prietenului şi colaboratorului meu, Valentin Roman, cel care a avut ideea inspirată a acestei acţiuni. Vă rog, nu abuzaţi de telefon! Sunaţi doar dacă este necesar.  
 
Şi încă ceva: RĂSPÂNDIŢI CÂT DE MULT PUTEŢI ACEST MESAJ! MOBILIZAŢI-VĂ PRIETENII ŞI VENIŢI LA ARGEDAVA!  
 
Eu voi fi acolo! Tu vei veni?  
 
Daniel ROXIN  
Bucureşti  
30 august 2012  
 
 
 
Referinţă Bibliografică:
Daniel ROXIN - VINO ALĂTURI DE MINE LA ARGEDAVA – DUMINICĂ, 2 SEPTEMBRIE 2012 – LA DOAR 17 KM DE BUCUREŞTI / Daniel Roxin : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 609, Anul II, 31 august 2012.

Drepturi de Autor: Copyright © 2012 Daniel Roxin : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Daniel Roxin
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondator: George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!