AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

REDACŢIA

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Eveniment > Aniversari >  


Autor: Dan Boanţă         Publicat în: Ediţia nr. 1218 din 02 mai 2014        Toate Articolele Autorului

RADIO PRODIASPORA – 5 ANI DE ACTIVITATE
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Pe data de 1 Mai 2009, se năştea un proiect îndrăzneţ. Şi cum vorba poetului “trebuia să poarte un nume”, i-am spus ... Radio ProDiaspora.De atunci, au trecut cinci ani. Cinci ani de activitate în slujba românilor din Diaspora. Eforturile noastre s-au materializat prin audienţa crescută a postului nostru. De aceea anul acesta dorim să facem cunoscut acest proiect şi cum o putem face altfel decat printr-o manifestare culturala, acasă, aşa cum îi şade bine românului. Vă aşteptăm alături de noi la spectacolul aniversar organizat de Radio ProDiaspora în:  
 
• Municipiul Petroşani (Jud. Hunedoara), pe data de 15 mai 2014, ora 20:00, la Club Revival  
 
• Municipiul Vulcan (Jud. Hunedoara) pe data de 16 mai 2014, ora 20:00 la Cinematograful Luceafarul  
 
La aceste spectacol vor fi prezenţi, următorii artişti: Dan Helciug (Invitat Special), Constantin Bahrin, Cornel Bucşa, Florin Tutuianu, Maria Filip, SSIA (Anastasia), Liviu Iulian Rădulescu, Ileana Berki, Trupa „Color”, dar şi mulţi alţii.  
 
Vă mulţumim pentru susţinere şi mediatizare.  
Cu aleasă consideraţie,  
 
Ecaterina CÎMPEAN  
Director General  
 
Dan BOANŢĂ  
P.R –Radio ProDiaspora  
 
 
 
Referinţă Bibliografică:
RADIO PRODIASPORA – 5 ANI DE ACTIVITATE / Dan Boanţă : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 1218, Anul IV, 02 mai 2014, Gilbert, Arizona.

Drepturi de Autor: Copyright © 2014 Dan Boanţă : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Dan Boanţă
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către colectivul redacţional. Dacă sunt probleme de natură rasială, etnică sau similar, vă rugăm să ne semnalaţi imediat pentru remediere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate prin e-mail de către persoanele implicate prin subiectul lor vor fi retrase în timpul cel mai scurt de pe site.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!