AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

REDACŢIA

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Eveniment > Comunicate >  


Autor: Al Florin Ţene         Publicat în: Ediţia nr. 347 din 13 decembrie 2011        Toate Articolele Autorului

Cuvânt către redacţia, colaboratorii şi cititorii revistei CONFLUENŢE ROMÂNEŞTI
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Cuvânt către redacţia, colaboratorii şi cititorii revistei CONFLUENŢE ROMÂNEŞTI,  
  
din partea lui AL.FLORON ŢENE 
  
Bucuria Sfintelor Sărbători de Iarnă 
  
Sunt un cititor şi colaborator al revistei ,CONFLUENŢE ROMÂNEŞTI, pe care o citesc cu interes, apreciind strădania familiei de scriitori Lupu ca revista să apară, de fiecare dată, mai frumoasă din punct de vedere estetic, bogată şi variată din punct de vedere al conţinutului.În acest sens un mare merit îl au şi colaboratorii care s-au dovedit a fi scriitori cu talent.După cum am văzut această revistă promovează talente autentice, parcă respectând aforismul lui Constantin Brâncuşi, care spunea:”Să nu confundăm niciodată Arta nouă cu ... artiştii cei noi! “ 
  
Ne aflăm în acum în arealul timpului Sărbătorilor de iarnă, când din vechile Scripturi ies Sfinţii să întâmpine Naşterea Domnului Iisus, iar Steaua călăuzitoare se întoarce către noi, urmărită de cei trei Magi, să ne aducă vestea cea mare că s-a născut Fiul Domnului Dumnezeu din Sfânta Fecioară, ne prihănită, Maria. 
  
În acest context şi cu ocazia ANULUI NOU 2012, doresc cititorilor, colaboratorilor şi nu în ultimul rand ctitorului acestei reviste Sărbători fericite, cu sănătate, cu bogate bucate pe masă, alături de cei dragi, aureolaţi de harul divin al inspiraţiei. 
  
Scriind aceste rânduri mi-am adus aminte de ce zicea Emil Cioran:”Când valorile pentru care luptă un neam se cristalizează într-o adevărată lume istorică, atunci acel neam s-a integrat în devenirea culturală. “. În această luptă este implicată şi revista CONFLUENŢE ROMÂNEŞTI. 
  
La Mulţi Ani! 
  
Al.Florin Ţene 
  
Membru corespondent al Academiei Americană Română 
  
Preşedintele Ligii Scriitorilor Români 
  
 
  
 
  
Referinţă Bibliografică:
Cuvânt către redacţia, colaboratorii şi cititorii revistei CONFLUENŢE ROMÂNEŞTI / Al Florin Ţene : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 347, Anul I, 13 decembrie 2011, Gilbert, Arizona.

Drepturi de Autor: Copyright © 2011 Al Florin Ţene : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Al Florin Ţene
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către colectivul redacţional. Dacă sunt probleme de natură rasială, etnică sau similar, vă rugăm să ne semnalaţi imediat pentru remediere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate prin e-mail de către persoanele implicate prin subiectul lor vor fi retrase în timpul cel mai scurt de pe site.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!