AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

REDACŢIA

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Orizont > Ganduri >  


Autor: Dalelina John         Publicat în: Ediţia nr. 665 din 26 octombrie 2012        Toate Articolele Autorului

Cum să devenim nemuritori
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!

Mergand dimineaţă în treburile mele mă uitam peste campurile din vecinatatea oraşului.Frumusetea dimineţii tarzii apăsa deasupra lanurilor alternante de floarea soarelui şi porumb.Totul ars şi uscat.În conditii normale ar fi trebui să mă gandesc la secetă, sărăcie şi insecuritate.Dar totul se raporta la manifestarea vieţii.Păsările cerului migrează, animalele se adaptează în condiţii grele şi oamenii de prin alte locuri pot trăi de asemenea cu mai puţin decat previziunile generate de imagini.Nu simţeam teamă şi ”vedeam” cum totul se trasformă rapid.Şi tot ce observam este pregatirea pentru o altfel de realitate .Modelararea uzualului şi asezarea impresiilor într-un prezent continuu devenea necesară.Cum ar fi ca aceste campuri fertile minunate pe care le stiam sa devină altele şi mai minunate dar altfel, într-un alt mod? Poate întelegerea ”calamităţii” în sine devine sămanţa propriei renaşteri .  

Dacă lucrurile se aşează pe un alt ”postament” trebuie sa particip şi eu şi vreau să înteleg mişcarea de tăvalugire rapidă care trece şi peste noi.Nevoia de a supraveţui într-un mod conştient devine concretă.  

Dar acum freamată verdele crud în cauşul palmelor mele …  

http://artelesistiintelevietii.wordpress.com/  

Referinţă Bibliografică:
Cum să devenim nemuritori / Dalelina John : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 665, Anul II, 26 octombrie 2012, Gilbert, Arizona.

Drepturi de Autor: Copyright © 2012 Dalelina John : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Dalelina John
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către colectivul redacţional. Dacă sunt probleme de natură rasială, etnică sau similar, vă rugăm să ne semnalaţi imediat pentru remediere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate prin e-mail de către persoanele implicate prin subiectul lor vor fi retrase în timpul cel mai scurt de pe site.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!