CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Manuscris > Jurnal >  


Autor: Constantin Milea Sandu         Publicat în: Ediţia nr. 1221 din 05 mai 2014        Toate Articolele Autorului

Jurnal de Atelier I - Cum să faci bani prin sistemul
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Foto: “Vânătorul stelelor” (lemn de cireş) 1992  
  
Dragi prieteni,  
  
O zi bună să vă dea Dumnezeu...în care voi nu credeţi! Cer înalt şi idealuri pe măsura Cerului cristalin...celor care cred!  
  
Se întreabă lumea de la centru la margine şi de la margine la centru - copiii, părinţii, prietenii şi străinii, mai ales străinii se întreabă tot mai des între ei: “Ce faci?”  
  
Rar, din ce în ce mai rar, sunt şi eu întrebat: “Ce faci?”  
  
Dar nimeni nu mă mai întreabă azi şi cum trăiesc... Iar eu, slavă Cerului, trăiesc pe un pământ rămas fără centru iar în cer într-un război al focului stelar.  
  
Însă, de vreo trei ani, chiar nu ştiu ce să le mai răspund... copiilor, rudelor, prietenilor, şi cu atât mai puţin străinilor care mă ţin în captivitate, aruncat la margine în Marea Ignoranţă şi în Dezastrul refuzului... de la o zi la alta parcă tot mai nedorit, neiubit, neîngrijit, respins de societate, complet uitat, complet rămas singur...  
  
“Aceasta este acum cea mai mare sărăcie a ţărilor bogate... şi cea mai mare ruşine a societăţilor capitaliste, fie ele civile, militare, politice, sustenabile sau nesustenabile”, le răspund eu. Dar ei se fac că nu mă aud şi merg mai departe, ca orbii ţinându-se de mână, din şanţ în şanţ, prin glod şi sânge, spre Groapa mizeriei comune!  
  
În acest caz de conştiinţă sau inconştienţă, poate că ar fi mai bine să ne conectăm toţi pământenii la “Calculatorul selenar” (şapte miliarde în ceasul acesta) şi să ne instaleze Ei prin facilităţi wireless - Da, chiar Ei, circa 300 de extratereştri demenţi şi lunatici, care trăiesc printre noi, într-un Cosmosul demonizat, supus corupţiei – să ne instaleze Ei în cap şi în inimă câte un cip stimulator RIFID (de “jeleuri gri”) care să ne răspundă, precum robotul în locul nostru, ceva de genul: “Te afli în perioada de grazie, pentru a apela reîncarcă... bla-bla-bla!”  
  
Sau: “CMS, alias ET-X-Y-Z, se află în perioada de graţie... (divină sau umană), pentru a-l apela... contacta... vedea... cunoaşte şi înţelege reîncărcaţi-i contul cu minim 200 de euro pe lună sau maxim 500, în funcţie de “locul fără de loc” unde se află domnia sa, într-un “topos atopos”, în UE, în SUA sau în “Groapa Hyperboreanului”.  
  
Deci nu oriunde şi nu oricum, ci printr-un sistem bancar nou creat la nivel social planetar (eventual, prin sistem “LETS”) prin Comunităţi virtuale autosustenabile (CVA), formulând mesajul cifrat, într-un fel sigur, secret şi fidel, fără a omite nimic din ceea ce vrea ca el să Ştie şi tu să Afli din ceea ce ţi-a dat în păstrare până în luna următoare...Era să zic până în calendele greceşti, aşa cum au acum conturi secrete şi discrete de milioane de euro evreii sionişti şi slugile lor: politicienii corupţi, analfabeţi culturali, snobi, mediocri, inculţi, lingăi, obedienţi, delatori şi calomniatori, linguşitori cu cei mai puternici şi tiran cu cei mici.  
  
Păi, ca să ai un standard de viaţă decent şi un echilibru economic stabil, fiecare european trebuie să aibă nu un salariu sau o pensie de mizerie (de 200 de euro) pe care o aşteapă din lună în lună să vină de la Stăpânul statului oligarhic şi teocratic, ci un cont în bancă care să-i acopere un standar de viaţă decentă pe cel puţin cinci ani, aşa cum au nemţii, de exemplu, sau norvegienii, care, neintrând în UE, au devenit acum milionari, printr-o distribuţie egală a bogăţiilor şi veniturilor ţării. Ca întotdeauna, şi pe timp de pace şi pe timp de război economic, lipsa banilor va fi cauza imigrării dintr-o ţară în alta, până la pierderea identităţii personale şi ajungerea la o înstrăinare totală, ori unde ai merge în lume. Nomadismul va deveni normă în carnavalul Occidentului, în care banul, câştigul, profitul, au ajuns să facă legea împotriva omului şi împotriva naturii (prin corporaţiile internaţionale).  
  
Iată de ce sunt convins că, nu vor trece nici doi ani şi sute de milione de europeni, americani, ucrainieni şi ruşi vor tânji după muncă şi pensii pe care nu le vor mai găsi nicăieri acum.  
  
Numai “banii virtuali” ne vor scăpa în cele din urmă de tot ce ne ameninţă, inclusiv de aceste supra-state cum sunt SUA, Rusia sau UE cu 28 de popoare aşa-zis “unite şi integrate”, dar fără nici o Constituţie europeană unică, care să ne apere demnitatea, libertatea, egalitatea de şanse şi drepturile fundamnetale ale omului.  
  
După cum se vede treaba, cu sau fără Internet, războiul cu vechea ordine continuă şi în Europa nu numai în Asia, Ei continuă să ne omoară conducătorii, iar noi, popoarele înghiţite în sfera de putere a Timpurilor Ultramoderne, vom continua să emigrăm dintr-o ţară în alta...până ce lumea se va goli de oameni, se va micşora şi va fi tot mai umilită...până când vom deveni toţi nişte anonim din propria iniţiativă, luaţi aminte!.  
  
Vă rog, oameni buni, treziţi-vă, suntem toţi, dar absolut toţi, în mijlocul celui de al treilea război mondial, declanşat deja între forţele infernale şi cele cereşti, ce se petrece, în chiar clipa aceasta, în sufletele, în inimile şi în minţile noastre!  
  
Toată lumea să se organizeze prin Comunităţi autosustenabile virtuale în ţară, în Europa şi în întreaga lume liberă...şi prin acestea ne vom putea conecta apoi la noul Creierul solar* externalizat...  
  
Toată lumea să se asocieze printr-o Convenţie civilă de armistiţiu cu Atlanţi din Carpaţi, din cele zece triburi atlante, din cele zece ţări şi regate atlante!  
  
Ca să ne putem lua ţara înapoi din mâna străinilor şi să putem opri “hoardelor barbare şi hămesite de foame din Asia şi Africa, hoarde care vor transforma Europa creştină, civilizată şi prosperă de astăzi în Eurasia-Indo-Arabia de mâine, în care urmaşii noştri vor putea, probabil, supravieţui pentru câteva generaţii în “rezervaţii”…(am citat din invazia islamului de N. Djuvara. Cu o singură precizare, pentru distinsul istoric N.D: nu se poate ca să “prospere” cu adevărat UE fără o constituţie unică europeană).  
  
Ce se petrece cu voi, oameni buni? Aţi uitat cine sunteţi, de unde veniţi şi încotro mergeţi?... Cu acces la Internet la cea mai mare enciclopedie din toate timpurile, cum de nu reuşiţi să vă “autoimplantaţi” fiecare câte un braincip (cipul biologic solar pentru “creierul bicameral”) eventual şi câte o “proteză bionică”(cu ochelari cu laseri biofotonici şi astrocitici, de bioluminiscenţă solară), ca să puteţi renunţa la “ochelarii de cal, şi la “caii negri ai iubirii”, şi la creierul mic, animalic şi reptilian?  
  
Ca să vă puteţi apoi conecta între voi direct la creierul solar tricameral, între două ferestre de lumină, la două inimi, şi la soarele din piept numit suflet, ca să putem construi între noi punţi între biosferele de cunoaştere, să producem imagini mentale, să călătorim, să învăţăm, să visăm şi să comunicăm de la inimă la inimă, chiar şi în cuibul viselor noastre cele mai intime?  
  
Dar, pentru Dumnezeu, treziţi-vă odată din somnul cel de moarte, unde aţi căzut în Cosmosul acesta demonizat, supus corupţiei! Apelaţi la îngerii de lumină ce întrece toate luminile, la Zeii Cei Mari de la Dunăre, la Cărmuitorii Eonici şi la ghizii solari din sfera Atlanţilor din Carpaţi!  
  
Treziţi-vă măcar acum în ceasul al treisprezecelea, căci am intrat în cel de al doilea val de criză financiară mondială şi, iată, ne aflăm deja în cel de Al Treilea Război Mondial, declarat oficial, cu cea mai puternică flotă americană acostată la gurile Dunării, cu Scutul nuclear deasupra României şi cu ruşii înarmaţi până-n dinţi la graniţa noastră, şi la graniţa NATO şi UE!  
  
Ca întotdeauna în istorie, noi am fost şi suntem Poarta civilizaţiei Occidentului. Şi iată-ne din nou pe Scut, gata de luptă între două mari imperii, de la Răsărit şi de la Apus, care, dacă nu vom şti să luptăm cu diplomaţie, ne vor strivi iar într-un război civil...şi vom fi iar carnea de tun a Stăpânilor Lumii. Aşa cum am fost în cel de-al doilea război mondial, unde în patru ani de război pe ambele fronturi am avut cele mai mari pierderi umane şi economice, fără să obţinem nici măcar statutul de ţară cobeligerantă (aşa cum a obţinut Italia, la numai două luni de la semnarea Armistiţiului cu SUA, fără să participe în luptă pe front, aşa cum am participat noi în permanenţă cu 14 divizii.)  
  
Personal, sunt antirăzboinic. Şi nu pot decât să fac un Apel către toate popoarele solare, spunându-le: Opriţi războiul! De orice formă ar fi el. Va trebui să declanşăm cât mai urgent un boicot antirăzboinic la nivel social planetar. Aşa cum fac, în chiar clipa aceasta, ruşii de la Moscova.  
  
Vă trebui să ne organizăm împreună pentru a declanşa adevărata revoluţie de conştiinţă solară, cu un proiec-pilot european în care să cerem în primul rând o Constituţie Universală a Drepturilor Omului, care să ne apere cu adevărat demnitatea umană, libertatea, egalitatea de şanse a popoarelor şi drepturile fundamentale ale omului.  
  
Vă rog, fac un apel în acest sens, în primul rând la generaţia tânără, toată lumea să se conecteze la această tehnologie ciber-, nano-, bio-, şi tetraplegică, inclusiv prin reţelele de bănci de tip “Timp bancar” prin sistemul “LETS”, ca să ne putem transmite conturile, gândurile şi sentimentele pe cale electronică prin reţelele de comunicare asistate electronic – şi mai târziu prin “stimulatoarele cardiace de rezonanţă tahionică” wireless conectate prin Stâlpul Central sau “Coloana soarelui de vis” la Templul Solar a cărui cupolă este gravată cu “Steaua arzătoare cu opt raze”!  
  
Iarăşi o să ziceţi că fabulez sau că bat câmpii, dar eu, aşa cum spunea Lucian Blaga, “merg înainte odată cu cerul şi cu oamenii” (de pe axa Pământului pe axa Cerului cristalin), şi trag şi eu cât pot ca să scoatem “căruţa cu proşti” din glodul şi sângele Balcanilor.  
  
Astfel, dacă CMS, se află în satul Şirnea sau dacă vreţi în Satul planetar, lăsaţi-l să “moară cu zile” în “Groapa Hiperboreanului... că şi El vă lasă să trăiţi ca nişte “morţi electrici”, legaţi pe sârmă de o sută de ani de “lampa lui Lenin”... până ce vom muri toţi grămadă, “cu viii şi cu morţii laolaltă” - pentru că nu vreţi să investiţi 5000-10.000 de euro în Troiţa RSB (Rezonatorul stelar de bioluminiscenţă solară, care va funcţiona cu energie tahionică)  
  
Şi dacă se află pe pământ şi în cer în acelaşi timp, pe un “loc fără de loc” într-un topos atopos”, conectaţi-vă, cât mai aveţi în voi acest “timp ontologic”, cu acest Atlant din Carpaţi şi extraterestru tetraplegic... ca să nu se conecteze El telepatic cu domniile voastră şi să vă tulbure somnul cel de moarte, liniştea şi cuibul viselor voastre cele mai intime...  
  
Alo! Mă adresez acum în mod special femeilor creştine şi “transumane” care încă mai au plăcerea în a da, a dărui, plăcerea care este specifică instinctului matern... mă adresez, de asemenea, Marilor Mame şi femeilor speciale, care practică meditaţia transcendentală solară, cu predilecţii Preoteselor Soarelui, Lucrătoarele-de-lumină şi tuturor Dianelor-Lune-Hecate, inclusiv Dianei Artemis Bendis (“Art-emis”) şi femeilor care lucrează deja în reţelele de bănci de tip “Timp bancar” prin sistemul “LETS”, şi care intermediază microfinanţările care vor spori enorm numărul “transumaniştilor”, dacă nu ştiaţi asta!  
  
Alo!...Mă auziţi, transumanistelor transcendentale, solare şi lunare?... Cele care aţi trecut deja din “spaţiul sublunar” în “spaţiul supralunar”, de origine solară : faceţi cât mai urgent transferul de “banii virtuali” din “SS” în “SS” şi astfel vom reuşi să schimbăm împreună sensul forţei pe noua Axă şi sensul forţei pe “scara creaturală”, din G7, FMI, BM, BCE în “Ministeria facerii”...Ne-am înţeles, da?  
  
Altfel nu veţi mai prelua niciodată puterea la nivel social planetar şi galactic universal, pentru ca bărbaţii în final să cedeze puterea politică şi puterea religioasă, ca să treacă ei în planul secund, iar domniile voastre să preluaţi puterea în proporţie de 80% la nivel social planetar şi să întemeiaţi adevărata religie a Iubirii care există dinaintea Facerii Lumii...  
  
Aşadar, dacă vreţi să mă găsiţi, căutaţi-mă în soarele din piept numit suflet... în strălucirea ploii... în prietenul din cealaltă inimă... în toiagul de aur numit nepot permanent... sau în săgeata magică de aur moştenită de la tatăl meu, zeul Apolon Hyperboreeanul...  
  
Dacă nu mă veţi găsi, nu disperaţi, căutaţi-mă în statuile fotonice. Şi dacă nici în aceste statui al memoriei nu mă veţi găsi, căutaţi-mă în “memoria pulberii stelare”... acolo locuiesc eu... în “Steaua arzătoare cu opt raze”  
  
Da! Acolo am eu sediul general – în Stâlpul Central sau “Coloana soarelui de vis” conectată la un Templu Solar octogonal, gravat cu “Steaua arzătoare cu opt raze”. Din acest Templu Solar se poate vedea ca prin Oglindă ce se întâmplă pe pământ în ceasul acesta.  
  
Şi tot din aceste Templu Solar se poate comunica cu Zeii Cei Mari de la Dunăre şi cu zeiţele pământului din cele zece triburi ale Atlanţilor din Carpaţi, cu Sfânta Mamă a lui Dumnezeu (al treilea eon din Ogdoadă), inclusiv cu “alergătorii tibetani”şi cu lemurienii de pe Înălţimile Platoului Golan... precum în Cerul cristalin aşa şi pe Pământ... în Grădina Maicii Domnului, din Creasta Anilor, din ţara verde numită de toţi comentatorii antichităţii Terra Mirabilis!  
  
Vă rog, toată lumea să-şi împartă, în chiar clipa aceasta, restul de viaţă ce le-a mai rămas de trăit, anii şi banii, bogăţiile şi toate bunurile de uz caznic cât mai echitabil posibil, în familii, clanuri şi naţiuni... şi aşa cum spuneam, să vă asociaţi prin Internetul-celest la Comunităţile autosustenabile virtuale, pentru a putea crea împreună “Institutul Virtual de Bioluminiscenţă Solară”, care ne va putea vindeca economic şi cultural de toate bolile care ne-au năpădit de o sută de ani , precum neghina într-un lan de grâu copt şi frumos.  
  
Chiar nu vă daţi seama că sunteţi controlaţi mental la sânge şi la “creierul bicameral” prin toate maşinile şi bunurile de uz caznic, care au devenit între timp “comunicative”? Săpunul, şamponul, pasta de dinţi, detergenţii, hainele voastre, maşinile de spălat, cafeaua, tutunul, băuturile şi hrana pe care o îngurcitaţi zilnic prin noul Codex Alimentarius conspiră toate împotriva voastră…ele au fost transformate între timp prin OMG în “jeleuri gri” şi au devenit acum nişte “maşini perfecte de supraveghere” la nivel social planetar...  
  
Ce se petrece cu voi, oameni buni? Voi sunteţi solari prin excelenţă... şi bolnavi şi dependenţi acum de aceste false voalori ale Ocicdentului...Voi aţi ajuns ca nişte nişte obiecte industriale care vor fi transformate acum în “obiecte ideale”!...Căci trăim deja o ”tragedie fără morţi”, cu un final apolinic, dacă nu ştiaţi asta!  
  
Eroul visului comunist se va împlini prin noi, vom fi în curând fabricaţi, la fel ca alte obiecte industriale: uni ca nişte “automate ale morţii”, alţii ca nişte artefacte ce nu vor mai putea să moară niciodată, deoarece vom avea o altă mamă genetică, fără început şi fără sfârşit.  
  
“Scurtă va fi bucuria vieţii, a anunţat nevăzutul, cel care are mamă, dar nu are început: oameni îmbrăcaţi în salopete metalice vor veni, vor stăpâni şi vor ucide”, spune cartea sfântă.  
  
În viitorul apropiat, femeile vor naşte numai prin “implant uterin”, iar copii noştri vor fi născuţi, uni într-un “uter artificial”, alţii vor fi cultivaţi în laboratoare ca “obiecte ideale”, ceea ce va permite creierului acestor copii să se dezvolte cu caracteristici alese în avans prin comerţul cu culturi de ovule şi celule umane.  
  
Chiar aţi înnebunit de tot, doamelor, domnişoarelor şi domnilor, de aţi ajuns să vă vindeţi spermatozoizii (“coaile la borcan”), ovulele la eprubetă şi organele vitale la congelator? Şi nu mai ştiţi pe ce lume trăiţi, în ce război am intrat şi în ce final al NWO ne aflăm?  
  
Ne aflăm, iată, în prima fază într-o zonă neagră a “jeleurilor gri”, crepusculară, între viaţă şi moarte, într-o hiperdemocraţie teocratică stabilită de către un grup de circa 300 de extratereştri demenţi ET-X-Y-Z, care îi mână în luptă pe o gaşcă de evrei sionişti, care se vor elimina reciproc între ei, pentru a băga omenirea într-un război civil. Iar în faza a doua, un nou organism internaţional ONU, ne va impune forţat fiecărui cetăţean obligaţii faţă de mediu şi nu în ultimul rând obligaţii faţă de toate persoanele din Satul Planetar, printr-o Constituţie Universală a Drepturilor Omului.  
  
Aşa cum spuneam în eseul Agonia UE , în prima fază (varianta Atlantă) această hiperdemocraţie teocratică va dezvolta o formă de “comunism creştin feminist” definit de Apocalipsul Sfintei Mame a lui Dumnezeu, care, împreună cu Fecioarele de lumină, va dezvolta frumosul, binele, adevărul şi adevărata religie a Iubirea care există dinaintea Facerii Lumii... (Despre acest “comunism creştin feminist” am scris recent în eseul Agonia UE publicat pe revista on-line Confluenţe literare, pe care vă invit să-l citiţi, şi să-l continuăm împreună, în coautorat sau cvadriautorat).  
  
Acesta va fi viitoarea inteligenţă colectivă, care este chiar Madonna Intelligenza, cea care uneşte prin sămânţa maestrului Artei-transformării pe Good angel cu Fiica dragostei! Va fi deci o inteligenţă feminină specifică în sine, care gândeşte diferit de fiecare membru al grupului de conştiinţă, în acelaşi mod în care un computer biologic gândeşte diferit de fiecare procesor. Astfel, controlul minţii va fi înlocuit cu controlul inimii prin rezonanţa noilor simulatoare cardiace care vor funcţiona cu “microcipul KL-03” (informaticienii solari cred că Ştiu deja asta!).  
  
Post Scriputm:  
  
În altă ordine de idei, am promovat anul trecut “Iniţiativa pentru un Venit Minim Garantat Necondiţionat”... şi diavolii ăştia din Comisiile europene (care lucrează în echipa lui Henry Kissinger, Z. Brzezinski şiVictoria fuck UE &compania Armatei de sunete) iar ne-au minţit, ca la referendumul din 2012, că nu avem cvorum şi că nu s-au strâns un milion de semnături din cele 28 de state aşa-zis “unite şi integrate” în UE (din cei peste cinci sute de milioane de europeni – locul trei în lume după China şi India). Când, de fapt, s-au strâns cel puţin câteva milioane de semnături. Iniţiativa VMGN este folosită acum drept “trambulină” în campanie electorală europarlamentară...  
  
O modalitate creativă de a rezolva, în prima, fază problema Venitului Minim Garantat Necondiţionat ar putea fi o formă de finanţarea prin reţelele de bănci de tip “Timp bancar” prin sistemul “LETS”.  
  
Din ce am citit eu pe Wikipedia, acest sistem se pare că funcţionează şi consider că ar trebui introdus de echipe speciale de voluntari şi în ţara noastră. Iată câteva mici fragmente găsite pe enciclopedia Wikipedia:  
  
În prezent, există peste 300 de bănci de timp în Marea Britanie care au inclus peste 25.000 de participanţi, care au născut şi au primit peste un milion de ore de sprijin reciproc. Vezi www.timebanking.org şi www.freedomfavours.com.  
  
Timp de Bancă a fost pilotat ca o modalitate inovatoare de a promova bunăstarea, sănătatea, incluziunea social şi capital social la nivel local. Rushey Green Time Bank a devenit o organizaţie de caritate înregistrată în anul 2004.  
  
Studiu bancă timp Gorbals  
  
În 2004, Dr. Gill Seyfang a publicat un studiu în Jurnalul de dezvoltare comunitară cu privire la efectele unei Bank Ora situat în Gorbals zona Glasgow, Scoţia, "o proprietate din centrul oraşului caracterizată de un nivel ridicat de sărăcie, sărăcia, şomajul, slaba sănătate şi nivelul de educaţie scăzut. " Timp de Banca Gorbals este condus de către o organizaţie caritabilă locală, cu intenţia de a combate relele sociale cu care se confruntă regiunea. Seyfang a ajuns la concluzia că Banca de timp a fost eficace la "capacitate comunitate clădire" şi "promovarea incluziunii sociale". Ea subliniază succesul Băncii timp, la “re-cusaturi” ţesătura socială a Gorbals." de “stimularea” implicarea în proiecte şi activităţi existente", într-o varietate de proiecte, inclusiv o reţea de siguranţă comunităţii, o bibliotecă, un proiect de viaţă sănătos, şi un teatru. Ea scrie că "banca de timp a permis oamenilor de a accesa ajutorul ei, altfel, ar fi avut de a face fără "ajutor care a inclus reparaţii acasă, grădinărit, o înmormântare, şi de şcolarizare plătite în dolari timp la un curs de formare continuă...  
  
Din cauza forţelor oculte, care ne ţin sub control mental şi se opun punerii în circulaţie a acestei Iniţiative VMGN şi a energiei libere, ne aflăm noi acum în al treilea război mondial. Şi dacă nu vom şti să ne ajutăm uni pe alţii prin aceste conturi în sistem bancar “LETS”, să ne deschidem uni altora Porţile către cer, vom sfârşi toţi, dar absolut toţi, în Groapa mizeriei comune...  
  
De Sus, din Cerul cristalin, se poate vedea prin “Coloana soarelui de vis” că prin Oglindă această uriaşă Groapă a mizeriei comune... şi toate şanţurile prin care mergeţi voi acum ţinându-vă de mână, ca nişte orbi, uni pe şine prestabilite, alţii prin glod şi sânge, spre un alt Holocaust, în sfârşitul istoriei celei mai mari înşelătorii umane.  
  
Dar istoria adevărată nu este gândirea celor mai puternici, aşa cum o defineşte Henry Kissinger, Z. Brzezinski şi alţi aşa-zişi Iluminaţii din oculta mondială. Istoria adevărată este ştiinţa faptelor care nu se repetă. Or, ca să nu repetăm faptele istorie petrecute în ultima sută de ani, noi trebuie să parcurgem o evoluţie naturală în ştiinţa viului şi nu în ştiinţa morţii.  
  
Noi trebuie să renunţăm la religia urii (islamul coranic) şi să întemeiem adevărata religie a Iubirii care există dinaintea Facerii Lumii.
La ora actuală, omenirea a atins un nivel tehnologic uluitor – există posibilitatea energiei ilimitate şi cvasi-gratuite, posibilitatea vindecării oricărei boli (cu lasere biofotonice solare), posibilitatea împărţirii echitabile a resurselor planetei... unei prosperităţi la care nici nu îndrăzneam să visăm vreodată în urmă cu 25 de ani. Din păcate, suntem încă stimulaţi (prin controlul minţii) să nu ne gândim la asta, ci la opusul său, la n-crizele pe care le trăim acum.
 
  
De 25 de ani trăim toţi o stare de război psihologic, de globalizare forţată a lucrurilor şi de tribalizare a persoanelor într-un singur guvern mondial şi o singură “Republică Universală”. Practic, globalizarea forţată, aşa cum o vor oculta mondială, este o zăpăcire a naţiunilor, o DERAŢIONALIZARE A GÂNDIRII şi O DEFORMARE A MEMORIEI ISTORICE, mai ales a tinerei generaţii (proces căruia i s-a alocat termenul de + -20 de ani, iar acum culegem “roadele” (uni aurul, alţii neghina) după cum vedem cu toţii... suntem programaţi prin “deprogramare” la cinci valuri de criză financiară mondială... de aceea, spuneam că numai un sistem de Venit Minim Garantat Necondiţionat, prin reţele bancare de tip “LETS” ne mai putem salva, în prima fază, până ce vom reporni motorul economiei mondiale.  
  
În UE, începând cu 2014, vin vremuri foarte grele datorită SISTEMUL PARAZITAR GLOBAL AMERICAN deoarece în curând se va renunţa la dolarul american ca valuta de schimb comercial şi plaţi, ruşii anunţând deja formarea sistemului ASIATIC DE PLAŢI ca răspuns la sancţiunile impuse de americani (Oprirea funcţionării cardurilor Visa şi MC care dintr-un foc le-a produs pierderi de câteva miliarde de dolari operatorilor... cu alte cuvinte, şi-o fac cu mâna LOR!)  
  
Pentru România asta înseamnă COLAPS financiar total, o criză politică şi o criză alimentară ca în ’39...  
  
Imperiul UE cu cele 28 de state aşa-zis “unite şi integrate” se află, începând din 2014, în implozie, şi va exista o perioadă de haos la nivel social planetar. UE este în faza ultima de a intra în cele mai devastatoare războaie economice şi religioase, pentru că naţiunile s-au erodat, grupurile religioase au pierdut poziţiile cheie în sistem, iar entităţile teroriste şi corporaţiile care deţin acum toate pieţele libere se vor lupta pentru supremaţie până la lichidarea lor reciprocă.  
  
Rusia se va lupta cu Statele Unite în Europa, pe “câmpurile negre” ale Ucrainei şi la gurile Dunării, până când cele 28 de state din UE, epuizate economic şi financiar, vor cere singure starea de necesitate şi instaurarea unui Guvern Mondial care să asigure un singur stat social după modelul sistemului colectivist comunist. Atunci va începe cel mai mare scandal mondial al Capitalului lui Marx, centralizat şi descentralizat.  
  
Nu “piaţa unică sau “internă” este principalul motor economic al UE”. Nu piaţa este singura lege recunoscută în lume, într-un sistem a cărui structură de putere rămâne evazivă, dar a cărui scop este global”, aşa cum afirmă evreii sionişti, emisarii, comisarii şi experţii din Comsiile europene din UE şi din oculta mondială.  
  
Criza financiară mondială a denunţat în ultimii şapte ani în ochii tuturor cât de mare este nebunia UE de a construi un edificiu economic pe nisipurile mişcătoare ale capitalului global.  
  
Însuşi Karl Marx, explică în ultimele file ale Capitalului (un tratat de economie politică, care a fost scris timp de 40 de ani şi care a fost cenzurat şi ţinut în secret o sută de ani) că în final vor fi prinşi integral în acest angrenaj atât pe capitalişti, cât şi pe politicieni şi pe muncitori; iar ei nu pot face altceva decât ce îi obligă mecanismul, adică, vor provoca o deteriorare tot mai gravă a umanităţii.  
  
Partea ce mai secretă din cartea Capitalul spune că “un capitalist bogat face mulţi morţi” - asta era una din formulele sale secrete ale cărţii, întrucât Marx credea că în final vor rămâne foarte puţini capitalişti şi politicieni bogaţi, iar cvasitotalitatea oamenilor le va reveni rolul de victime ale acestui proces diabolic, fără precedent în istorie. În final, spune chiar Marx, capitalismul nu poate fi reformat sub nici o altă formă, poate doar să fie distrus; aspiraţia către o societate mai bună înseamnă să-l distrugi.  
  
Paradisul prin distrugere, aceasta este esenţa oricărei utopii. De aceea, viaţa celui mai mic patron corporatist face cât o mie de sărăntoci. Un capitalist bogat face mulţi morţi. Iar un politician corupt, hibridizat şi aflat în comă tehnică şi politică la nivel social-planetar, într-un singur mandat distruge un oraş, în două mandate distruge o ţară, iar dacă mai este ales şi în Parlamentul European distruge 28 de state în care vieţuiesc cinci sute de milioane de oameni.  
  
Astfel, cu cât vor fi patroni, capitalişti şi politicieni mai puţini, mai corupţi şi mai bogaţi, aflaţi în comă tehnică şi politică la nivel social-planetar, aşa cum se întâmplă acum în lume prin aşa-zisa Noua Ordine Mondială (NOW), prin G1 şi G2, cu atât vor fi mai mulţi morţi în UE, în Rusia şi în SUA. Cam ăsta e tot secretul Capitalului, pentru care se bate şi acum sionismul internaţional (în frunte cu H.R. Patapievici, în cazul nostru).  
  
Cât despre migraţia de popoare înghiţite deja în sfera de putere a Timpurilor Ultramoderne, acestea se vor extinde de la marginea lumii la centru şi de la centru la margine, într-un flux fără precedent în istorie.  
  
Prima dată, începând cu 2014, vor invada în Europa muncitorii ucrainieni şi ruşi, apoi hoardele de islamişti şi în urma lor chinezii, aceştia din urmă se vor împrăştia în toată lumea în hoarde atât de mari încât vor înghiţii în primul rând Europa şi întreaga civilizaţie a Occidentului în mai puţin de un an de zile, creând astfel un haos general şi sinistru la nivel social planetar.  
  
În următoarea scrisoare de tranziţie voi scrie despre consecinţele incalculabile al celui de Al Treilea Război Mondial (şase părţi în 80 de pagini)  
  
PS: Pentru a şti despre ce Prinţesă X este vorba, public această legendă mai jos:  
  
Legenda: Prinţesa X = creştinism (MD-MM + cele trei Diana D3, respectiv Maica Domnului, Maria Magdalena, Diana-Luna-Hecate, Diana-Artemis-Bendis, Diana Sancta Potentisima) + islamism (F3 Fatima + cele 72 de Fecioare) + new age & satanism (Marea Zeiţă, înfăţişată adeseori sub aspectul teribil de regină a Morţilor + Lilith, Isis, Kali, Shakti, Eurynomes, Mnemosynes, Iele, Valkirii, etc.)  
Post-scripum:  
Stimată doamnă, stimate domnule, dragi prieteni, ARTA-TRANSFORMĂRII este felul lui Dumnezeu de a se descoperii omului, în jocul Lui cu cerul şi cu oamenii, şi Primul Principiu din care s-au ivit în copilăria umanităţii cei trei eoni distincţi primordiali: Existenţa-Forma-Beatitudinea (PP-EFB). Aceasta este de altfel prima triadă, care poate fi transformată în următoarele triade: materie-energie-informaţie; creaţie-procreaţie-casă; sănătate-dragoste-bani. Căci acestea sunt cele trei fericiri. Şi în toate trei există Dumnezeu.  
PUTEREA DE REZONANŢĂ a artei de a trăi şi a iubi nu poate dobândi viaţă publică fără susţinerea unor admirabili prieteni, care să-şi apropie darul lor într-o aspiraţie unică: aceea ca VALORILE UNIVERSALE ale religiei, artei şi ştiinţei româneşti şi europene să vibreze cu demnitate în lume, în armonie deplină cu OAMENII, Cerul Cristalin şi DUMNEZEU.  
Simbolic, pentru a apăra VALORILE UMANE - IUBIREA, VISUL, ARTA, PACEA, LIBERTATEA, DREPTATEA şi ADEVĂRUL CREAŢIEI - vă solicit un sprijin financiar pentru a publica la Editură Virtuală, într-o ediţie digitală, cartea “semnal” – “Agonia Uniunii Europene – O sută de ani de război sub sabia psihotronică” (360 de pagini în trei volume ilustrate cu imagini din sculpturile lui CSM)  
Dacă am văzut că de şapte ani criza financiară mondială nu încetează, ba chiar se amplifică, ca la comunişti, în “cincinale”, am decis ca începând cu data de 19 februarie 2015 să trec pe blog şi pe câteva articole de pe Confluenţe literare contul meu în lei şi în valută, sperând să obţin o donaţie pentru a publica această carte “semnal”. La urma urmei, conştiinţa şi recunoaşterea valorilor sunt pietrele de temeile pentru fiecare familie, comunitate şi naţiune, fără de care omenirea un poate supraveţui.  
Vă mulţumesc pentru interesul acordat acestui proiect cultural european pe care sper să-l pot merita în întregime sau măcar într-o oarecare măsură.  
Cu prietenie şi admiraţie, al dumneavoastră Constantin Sandu Milea Tel: 0744994454  
Cont curent la Banca Română de Dezvoltare BRD Grupe Societe Generale, pe numele Sandu-Milea Constantin: în lei: RO58BRDE080SV45322990800; şi euro în valută: RO16BRDE080SV36875130800.  
 
  
 
  
Referinţă Bibliografică:
Jurnal de Atelier I - Cum să faci bani prin sistemul LETS . (Note pentru eseul Agonia Uniunii Europene (7) Fragment din 144 de Scrisori de tranziţie din Mileniul III către Prinţesa X (30) / Constantin Milea Sandu : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1221, Anul IV, 05 mai 2014.

Drepturi de Autor: Copyright © 2014 Constantin Milea Sandu : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Constantin Milea Sandu
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondatori: Octavian Lupu şi George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!