AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Cultural > Vizual >  CONSTANŢA ABĂLAŞEI-DONOSĂ
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!

CONSTANŢA ABĂLAŞEI-DONOSĂ

Dintotdeauna am fost fascinată de femeile-artist. Dar cea care m-a impresionat prin arta sa, este Constanţa Abălaşei-Donosă. Mărturisesc că, până acum, n-am avut curajul să scriu ceea ce simt când îmi încânt suf
letul cu frumuseţea tablourilor sale.  

Pe 29 septembrie 2012, la „Toamna poeţilor”( Bucureşti-Biblioteca Metropolitană), am cunoscut-o pe această artistă sensibilă, chiar am făcut şi poze împreună. Când m-am scufundat în ochii săi de culoarea cerului senin, am descoperit atâta bunătate, iubire şi generozitate…încât nu mi-a mai fost teamă de femeia cu har de la Dumnezeu. Am înţeles… că n-o să se supere, chiar dacă voi „şchiopăta”, atunci când voi încerca să-mi exprim simţirea vis-a-vis de pictoriţă şi lucrările sale. Mi-ar fi plăcut să pot picta sau sculpta, dar n-am fost în stare nici măcar a croşeta. Pentru toate acestea trebuie să te naşti cu har de la Dumnezeu...  

Constanţa Abălaşei-Donosă este o artistă inteligentă care învăluie arta sa în lumină, culoare şi poezie, manifestând sensibilitate şi creativitate ieşite din comun. Lucrările sale sunt însufleţite, pictoriţa… dezvăluind, cu măiestrie, misterul ascuns în firele delicate ale ţesăturii vieţii. În mâinile sale, penelul devine bagheta magică… făcătoare de minuni. De fapt, Constanţa Abălaşei-Donosă „ţese”, prin armonie şi culoare, poveştile din inima sa…  
Referinţă Bibliografică:
CONSTANŢA ABĂLAŞEI-DONOSĂ / Floarea Cărbune : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 717, Anul II, 17 decembrie 2012.

Drepturi de Autor: Copyright © 2012 Floarea Cărbune : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Floarea Cărbune
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondator: George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!