CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593
ISSN-L 2359-7593
BUCUREŞTI, ROMÂNIA


AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

REDACŢIA

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Redactia > Mesaje >  


Autor: Confluenţe Literare         Publicat în: Ediţia nr. 1118 din 22 ianuarie 2014        Toate Articolele Autorului

Confluenţe Literare ISSN 2359-7593
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
 
 
 
 
 
 
Stimaţi Autori,

Vă trimit primul mesaj din acest an având bucuria unui nou început în derularea proiectului media Confluenţe Literare. Am speranţa că anul 2014 ne va aduce multe realizări notabile, care să ne conducă spre o crescândă mediatizare în spaţiul românesc prin promovarea valorilor literare, culturale şi spirituale ca o contrapondere dorită la oferta publicaţiilor de „consum”. Deja ratingul publicaţiei a crescut semnificativ, în momentul de faţă la poziţia 624.410 în clasamentul internaţional (http://www.alexa.com/siteinfo/confluente.ro).

În primul rând, vă transmit vestea îmbucurătoare privind primirea codurilor ISSN şi ISSN-L din partea Bibliotecii Naţionale a României, fapt care ne va permite să putem integra referinţele la totalitatea articolelor publicate în cadrul revistei Confluenţe Literare în orice gen de indicaţie bibliografică. Un model de referinţă bibliografică pe care puteţi să o inseraţi în orice trimitere o găsiţi la finalul fiecărui articol.

Cu scopul asigurării reprezentării echitabile în cadrul ediţiilor revistei, publicarea se va putea face doar pentru un singur articol în decurs de 24 de ore. Acest lucru va aduce creşterea de vizibilitate a tuturor autorilor şi prezentarea echitabilă în cadrul ediţiilor zilnice.

Arhiva realizată pentru ediţiile zilnice o găsiţi la link-ul ARHIVĂ EDIŢII (http://confluente.ro/Redactia--Arhiva.dirx), pe care o puteţi consulta şi prin intermediul link-urilor directe prezente în dreptul fiecărui articol.

Cu un sincer respect,

Octavian Lupu

Fondator Confluenţe Literare  
Referinţă Bibliografică:
Confluenţe Literare ISSN 2359-7593 / Confluenţe Literare : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1118, Anul IV, 22 ianuarie 2014, Bucureşti, România.

Drepturi de Autor: Copyright © 2014 Confluenţe Literare : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Confluenţe Literare
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către colectivul redacţional. Dacă sunt probleme de natură rasială, etnică sau similar, vă rugăm să ne semnalaţi imediat pentru remediere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate prin e-mail de către persoanele implicate prin subiectul lor vor fi retrase în timpul cel mai scurt de pe site.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondatori: Octavian Lupu şi George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!