CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Eveniment > Ordinea Zilei >  


Autor: Al Florin Ţene         Publicat în: Ediţia nr. 417 din 21 februarie 2012        Toate Articolele Autorului

Conferinţa Naţională FEMINA
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Articol de Karina Drăgaş 
  
Conferinţa Consiliul Naţional FEMINA 
  
În după amiaza zilei de 21 februarie a.c. a avut loc Conferinţa Consiliului Naţional FEMINA, moderată de Melania Medeleanu ce a avut loc la un hotel din Cluj având ca scop formare pentru jurnalişti, Emisiuni TV, Monitorizare, Informare Naţională şi Advocacy pentru afirmarea egalităţii de şanse şi de gen. 
  
Conferinţa, la care au participat peste 300 de persoane, a avut la ordinea de zi următoarele puncte: Prezentarea evenimentului, mesaj de bun venit Alin Tişe, Preşedintele Consiliului judeţean Cluj, prezentarea proiectului FEMINA şi a scopului Conferinţelor Naţionale care au avut loc la Bucureşti, Iaşi, Constanţa, Braşov, Cluj-Napoca, şi Timişoara, moderator Melania Medeleanu, prezentarea Raportului de Cercetare FEMINA, susţinut de conf.univ.dr.Gheorghe Teodorescu, ISOMAR, prof.dr.Enilo Vincze, de la Universitatea Babeş-Bolyai a vorbit despre egalitatea de şanse şi gen, model de succes a fost prezentată Mihaela Rus, preşedinte Vitrina Advertising, Delia Panait de la FRONT a prezentat Ghidul de bune practice, iar consilierea juridică a fost făcută de Olimpiu Rodina de la CNCD. A mai vorbit despre rolul femeii în literatură scriitorul Al.Florin Ţene, preşedintele Ligi Scriitorilor Români. 
  
Din discuţii s-au desprins câteva obiective: să se consolideze principiul egalităţii de şanse şi de gen, pentru o mai bună promovare a femeilor pe piaţa muncii; să ajute la conştientizarea faptului că femeile şi bărbaţii au drepturi egale şi să prezninte corect femeia în societatea românească, dincolo de stereotipuri şi clişee culturale.  
  
Karina Drăgaş 
  
 
  
 
  
Referinţă Bibliografică:
Conferinţa Naţională FEMINA / Al Florin Ţene : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 417, Anul II, 21 februarie 2012.

Drepturi de Autor: Copyright © 2012 Al Florin Ţene : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Al Florin Ţene
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondatori: Octavian Lupu şi George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!