AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

REDACŢIA

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Eveniment > Comunicate >  


Autor: Confluenţe Literare         Publicat în: Ediţia nr. 769 din 07 februarie 2013        Toate Articolele Autorului

VOTEAZĂ
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!

Stimaţi Autori, Colaboratori şi Cititori,  

Începând cu data de 01.02.2013 s-a demarat votarea pentru „Selecţia Naţionala a Premiilor Online Radar de Media 2012”, care va continua până pe data de 15.02.2013. Publicaţia Confluenţe Literare a fost înscrisă la secţiunea „14. CEA MAI CITITA REVISTA (online)”, accesul putând să se facă direct prin link-ul:

http://www.radardemedia.ro/2013/02/01/pagina-de-vot-pentru-selectia-nationala-a-premiilor-online-radar-de-media-2012/#poll-answer-1778

sau la nivel de rubrică:

http://www.radardemedia.ro/2013/02/01/pagina-de-vot-pentru-selectia-nationala-a-premiilor-online-radar-de-media-2012/#polls-88

În urmă cu un an de zile Confluenţe Literare a ajuns în faza finală şi a terminat în prima jumătate a celor mai citite reviste online. Ar fi un lucru frumos ca şi de data aceasta publicaţia Confluenţe Literare să intre în finala acestei competiţii.

Vă mulţumesc pentru susţinerea în această competiţie.

Octavian LUPU şi George ROCA – Fondatori Confluenţe Literare

Bucureşti
07.02.2013  
Referinţă Bibliografică:
VOTEAZĂ CONFLUENŢE LITERARE LA CONCURSUL RADAR DE MEDIA 2012 / Confluenţe Literare : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 769, Anul III, 07 februarie 2013, Gilbert, Arizona.

Drepturi de Autor: Copyright © 2013 Confluenţe Literare : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Confluenţe Literare
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către colectivul redacţional. Dacă sunt probleme de natură rasială, etnică sau similar, vă rugăm să ne semnalaţi imediat pentru remediere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate prin e-mail de către persoanele implicate prin subiectul lor vor fi retrase în timpul cel mai scurt de pe site.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!