CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Eveniment > Anunturi >  


Autor: Confluenţe Româneşti         Publicat în: Ediţia nr. 476 din 20 aprilie 2012        Toate Articolele Autorului

Concursul Naţional de Literatură „Agatha Grigorescu Bacovia” ( EDIŢIA A VI-A )
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Asociaţia Culturală „Agatha Grigorescu Bacovia” şi Primăria Oraşului Mizil organizează ediţia a VI-a a Concursului Naţional de Literatură „Agatha Grigorescu Bacovia”.  
 
Regulament  
 
Participanţii vor trimite, până la data de 1 septembrie 2012:  
 
Pentru SECŢIUNEA POEZIE - maximum 15 poezii, încadrate în format „A4” (cel mult 8 pagini culese cu Times New Roman, corp 14, obligatoriu cu diacritice), pe suport electronic (email sau CD).  
 
Pentru SECŢIUNEA PROZĂ - maximum 12 pagini format „A4”, culese cu Times New Roman, corp 14.  
 
Pentru ambele secţiuni textele se semnează cu numele real (dacă autorul doreşte să fie publicat sub pseudonim va specifica acest lucru). Se anexează un CV, ce va cuprinde, obligatoriu, adresele de corespondenţă (domiciliul, e-mail, nr. de telefon) şi o fotografie (format carte poştală) în JPEG sau TIF.  
 
CD-urile expediate prin poştă (verificaţi corectitudinea formatării) se trimit pe adresa: Asociaţia Culturală Agatha Grigorescu Bacovia, str. Agatha Ba-covia, nr. 13A, Mizil, judeţul Prahova.  
 
Textele prin e-mail vor fi expediate la adresa:  
lucian_manailescu @ahoo.com  
 
Vom confirma primirea textelor imediat ce acestea ne-au parvenit.  
 
Atenţie! – nerespectarea regulamentului atrage după sine eliminarea din concurs. Juriul va acorda Marele Premiu, câte trei premii pentru fiecare secţiune şi mai multe menţiuni. Câştigătorii vor fi anunţaţi din timp pentru a participa la festivitatea de premiere, urmând să confirme prezenţa. În cazul neprezentării la festivitate premiul se redistribuie.  
Referinţă Bibliografică:
Concursul Naţional de Literatură „Agatha Grigorescu Bacovia” ( EDIŢIA A VI-A ) / Confluenţe Româneşti : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 476, Anul II, 20 aprilie 2012.

Drepturi de Autor: Copyright © 2012 Confluenţe Româneşti : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Confluenţe Româneşti
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondatori: Octavian Lupu şi George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!