CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Eveniment > Anunturi >  


Autor: Al Florin Ţene         Publicat în: Ediţia nr. 382 din 17 ianuarie 2012        Toate Articolele Autorului

Concursul de poezie şi proză pentru românii din întreaga lume, organizat de revista STARPRESS
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
REVISTA INTERNAŢIONALĂ” STARPRESS”- www.valcea-turism.ro organizeză CONCURSUL INTERNAŢIONAL DE POEZIE ŞI PROZĂ PENTRU ROMANII DIN INTREAGA LUME , “STARPRESS 2012” 
  
- La 1 februarie 2012 Revista Internaţionala STARPRESS www.valcea-turism.ro lansează CONCURSUL INTERNAŢIONAL DE POEZIE PENTRU ROMANII DIN INTREAGA LUME „STARPRESS” 2012 ediţia a lll -a ( concurs organizat din doi in doi ani - prima ediţie , 2008 , ca şi cea de-a doua , 2010 , bucurandu-se de un real succes, reuşind să descopere talente ascunse şi să reunească iubitorii de frumos de pretutindeni). 
  
-In acelaşi timp , organizează CONCURSUL INTERNAŢIONAL DE PROZĂ PENTRU ROMANII DIN INTREAGA LUME„STARPRESS” 2012 - ediţia l. 
  
Concursul Intenaţional de poezie şi proză STARPRESS 2012 se desfaşoara în parteneriat şi colaborare cu peste 70 de ziare , reviste, posturi de radio şi televiziune din diaspora şi România , în PERIOADA 01.02.2012 – 01.06.2012. 
  
PREMIILE CONSTAU IN SEJURURI ÎN RENUMITE STAŢIUNI TURISTICE ROMÂNESTI ( Mamaia – HOTEL SIRET- 2 premii, Eforie Nord – HOTEL CASA ANDREI 1 premiu ), Pensiune BAR- PYRAMID – VILA RODICA - 1 premiu, Jupiter – HOTEL RIO - 2 premii , Mangalia CASA SAVETA GEORGESCU - 1 premiu şi OBIECTE. 
  
Fiecare premiu constă în câte un sejur pentru două personae (câstigatorul fiind insoţit de câte o persoană dragă în sejur, ca şi la ediţiile precedente ). 
  
REGULAMENTUL CONCURSULUI : 
  
1 - LA SECŢIUNEA POEZIE SE PARTICIPĂ CU 5 POEZII , (indiferent de tematică ). 
  
-CONCURENŢII VOR PREZENTA ALATURI DE POEZII , UN C.V. şi o fotografie. 
  
2 - LA SECŢIUNEA PROZĂ SE PARTICIPĂ CU 5 FRAGMENTE , (indiferent de tematică). 
  
-CONCURENŢII VOR PREZENTA ALATURI DE POEZII , UN C.V. şi o fotografie. 
  
Indiferent de rezultatul concursului, CELE MAI INTERESANTE POEZII VOR FI PUBLICATE IN PAGINILE NOASTRE ŞI ALE TUTUROR COLABORATORILOR NOŞTRI din diferite state ale lumii. 
  
3 - POEZIILE ŞI FRAGMENTELE DE PROZĂ PENTRU CONCURS VOR FI TRIMISE PE ADRESELE: star_ligya@yahoo.com ; sun_andrada@yahoo.com ; free3ymher@yahoo.ca , 
  
pană la data de 15 mai 2012 . Comitetul de selecţie va delibera pana la 1 iunie 2012 . 
  
La inceputul lunii iunie se vor anunţa caştigatorii. 
  
Concursul Internaţional de poezie şi proză pentru românii de pretutindeni îşi propune descoperirea şi promovarea creatorilor de poezie şi proză autentică în limba româna, tineri şi adulţi, începatori şi profesionişti, inclusiv a celor care din anumite motive nu au putut fi publicaţi (indiferent de vârstă ). 
  
Cu siguranţă , vom descoperi talente pe care dorim să le promovăm în întreaga lume. 
  
RELAŢII la ORGANIZATORUL CONCURSULUI INTERNAŢIONAL DE POEZIE ŞI PROZA PENTRU ROMANII DIN INTREAGA LUME , “STARPRESS 2012”, LIGYA DIACONESCU, star_ligya@yahoo.com , director general al REVISTEI INTERNATIONALE STARPRESS (romano-camado-americana , cu , colaboratori in intreaga lume), www.valcea-turism.ro 
  
 
  
 
  
Referinţă Bibliografică:
Concursul de poezie şi proză pentru românii din întreaga lume, organizat de revista STARPRESS / Al Florin Ţene : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 382, Anul II, 17 ianuarie 2012.

Drepturi de Autor: Copyright © 2012 Al Florin Ţene : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Al Florin Ţene
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondatori: Octavian Lupu şi George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!