CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Eveniment > Anunturi >  


Autor: George Baciu         Publicat în: Ediţia nr. 453 din 28 martie 2012        Toate Articolele Autorului

CONCURS NATIONAL
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
CONCURSUL NAŢIONAL DE POEZIE, PROZĂ , EPIGRAMĂ, TEATRU SCURT, PICTURĂ, FOTOGRAFIE ARTISTICĂ, HERALDICĂ ŞI VEXILOLOGIE „PE ARIPI DE DOR DOMNESC” 
  
EDIŢIA a V-a, DOMNEŞTI, 26 august 2012 
  
Fundaţia „PETRE IONESCU-MUSCEL”, colectivul de redacţie al revistei „Pietrele Doamnei”, Casa de Cultură Domneşti, Liga Scriitorilor din România – filiala Argeş, Asociaţia Naţională „Cultul Eroilor” – filiala Argeş, Asociaţia Naţională de Vexilologie „Tricolorul”, Primăria Domneşti, Cenaclul „Nicolae Velea” din Curtea de Argeş şi Biblioteca Municipală din Curtea de Argeş, organizează Concursul Naţional de poezie, proză, teatru scurt, epigramă, pictură şi fotografie artistică – „PE ARIPI DE DOR DOMNESC”.  
  
La concurs pot participa creatori din întreaga ţară, indiferent de vârstă. Tema concursului o reprezintă: lumea satului românesc. Nu se vor lua în considerare creaţii ce abordează alte teme. Una din creaţiile autorilor va avea ca temă satul Domneşti – proză sau poezie, adevăr sau ficţiune. Juriul format din critici literari şi de artă, poeţi, scriitori, artişti de imagine, pictori, va acorda câte trei premii pentru fiecare secţiune: Premiul I, II şi III, concretizate în „Diplome” şi publicarea în revista „Pietrele Doamnei”. Picturile şi fotografiile premiate vor face obiectul unei expoziţii organizate la Casa de Cultură Domneşti în cursul lunii august. La vernisajul acestei expoziţii – din ziua de 26 august 2012 - vor fi citite poeziile şi epigramele premiate. Concurenţii vor trimite 5 poezii, 5 epigrame, 2 proze scurte, 2 texte teatru scurt, 1 text heraldică şi vexilologie scrise la calculator. Lucrările vor fi semnate cu un MOTO. Într-un plic închis, care va însoţi lucrările, vor fi introduse toate datele concurentului, inclusiv adresa şi numărul de telefon. Acelaşi moto va figura şi pe plicul închis. Artiştii fotografi vor trimite 5 lucrări având dimensiunea de 20x 30 cm, iar pictorii vor trimite un singur tablou reprezentativ, însoţit de un plic ce va conţine numele şi adresa autorului. Lucrările pentru concurs se vor expedia până la 25 iulie 2012 pe adresa: Fundaţia „Petre Ionescu-Muscel”, Bulevardul Al. Ioan Cuza, Nr. 77, Localitatea Domneşti, judeţul Argeş, cod 117370. Informaţii la telefon: 0248/269115; 0744682591, 0726234732. 
  
Festivitatea de premiere va avea loc în ziua de 26 august 2012, ora 11,00 la Casa de Cultură din comuna Domneşti, judeţul Argeş.  
  
ORGANIZATORII 
  
 
  
Referinţă Bibliografică:
CONCURS NATIONAL / George Baciu : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 453, Anul II, 28 martie 2012.

Drepturi de Autor: Copyright © 2012 George Baciu : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de George Baciu
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondatori: Octavian Lupu şi George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!