CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Eveniment > Comunicate >  


Autor: Al Florin Ţene         Publicat în: Ediţia nr. 1122 din 26 ianuarie 2014        Toate Articolele Autorului

Concurs internaţional de poezie şi proză
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Concursul internaţional de poezie şi proză pentru romanii din intreaga lume, STARPRESS 2014 
  
Revista internaţionala Starpress -www.valcea-turism.ro lansează CONCURSUL INTERNAŢIONAL DE POEZIE PENTRU ROMÂNII DIN INTREAGA LUME „STARPRESS” 2014, ediţia a lV-a. 
  
În acelaşi timp, organizează CONCURSUL INTERNAŢIONAL DE PROZĂ PENTRU ROMÂNII DIN ÎNTREAGA LUME, STARPRESS 2014 - ediţia a ll-a. 
  
Concursul Intenaţional de poezie şi proză “STARPRESS 2014” se desfaşoară în parteneriat şi colaborare cu peste 70 de ziare, reviste, posturi de radio şi televiziune din diaspora şi România, în perioada 01.02.2014 – 01.06.2014. 
  
Premiile constau în sejururi în renumitele staţiuni turistice româneşti de pe litoral, Eforie Nord – HOTEL CASA ANDREI si Jupiter – HOTEL RIO. 
  
Fiecare premiu constă în câte un sejur pentru două persoane (câstigatorul fiind insoţit de câte o persoană dragă în sejur, ca şi la ediţiile precedente). 
  
Regulamentul concursului: 
  
LA SECŢIUNEA POEZIE SE PARTICIPĂ CU 5 POEZII. Concurenţii vor prezenta, alături de poezii, un CV şi o fotografie in jpg. 
  
LA SECŢIUNEA PROZĂ SE PARTICIPĂ CU 5 FRAGMENTE. Concurenţii vor prezenta, alături de fragmentele de proza (5 pagini A4 maxim), un CV şi o fotografie. 
  
Indiferent de rezultatul concursului, cele mai interesante lucrări vor fi publicate în paginile revistei, precum şi în publicaţiile celorlalţi parteneri implicaţi în proiect. 
  
Materialele pentru concurs pot fi trimise pe adresa: 
  
ligya33@gmail.com, star_andrada888@yahoo.ro,free3ymher@yahoo.ca, pană la data de 15 mai 2014.  
  
Comitetul de selecţie va delibera pana la 1 iunie 2014 . 
  
La inceputul lunii iunie se vor anunţa caştigatorii. Premiile se vor acorda la finele lunii august 2014. 
  
Relaţii şi informaţii suplimentare: Ligya Diaconescu, ligya33@gmail.com. 
  
Despre decernarea premiilor concursului international de poezie si proza STARPRESS 2012, la Mangalia, 25 august 2012. 
  
http://www.youtube.com/watch?v=32ZElWstBjA 
  
http://www.youtube.com/watch?v=RW9dkPi8SZQ 
  
http://www.youtube.com/watch?v=9AuND52RceI 
  
 
  
Referinţă Bibliografică:
Concurs internaţional de poezie şi proză / Al Florin Ţene : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1122, Anul IV, 26 ianuarie 2014.

Drepturi de Autor: Copyright © 2014 Al Florin Ţene : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Al Florin Ţene
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondatori: Octavian Lupu şi George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!