CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Eveniment > Actualitate >  


Autor: Mihai Marin         Publicat în: Ediţia nr. 1130 din 03 februarie 2014        Toate Articolele Autorului

MM NEWS : Concurs de creaţie pentru tinerii români din afara graniţelor „Mihai Eminescu”, ediţia I-2014.ORGANIZATOR MINISTERUL AFACERILOR EXTERNE-DPRRP
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!

Ministerul Afacerilor Externe din România-Departamentul Politici pentru Relaţia cu Românii de Pretutindeni-DPRRP anunţă lansarea Concursului de creaţie pentru tinerii români din afara graniţelor „Mihai Eminescu”, ediţia I, desfăşurat în perioada 15 ianuarie – 15 iunie 2014.
In comunicatul de presă se precizează că prin această iniţiativă,DPRRP îşi propune să promoveze patrimoniul cultural eminescian, să stimuleze interesul pentru studiul în limba română şi să consolideze legăturile dintre DPRRP şi tinerii români de pretutindeni.
Participanţii sunt invitaţi să expedieze lucrări (creaţie proprie) inspirate de marile teme ale creaţiei eminesciene, conform următoarelor 3 categorii de vârstă:
Categoria I – Clasele I–VIII
Categoria II – Clasele IX–XII
Categoria III – Studenţi (inclusiv masteranzi)
şi a următoarelor 3 secţiuni:
Secţiunea I – Poezie (format Word, caractere Times New Roman, dimensiuni 12)
Secţiunea II – Eseu (format Word, caractere Times New Roman, dimensiuni 12, 2-3 pagini)
Secţiunea III – Arte plastice (în original sau copie scanată color)
Este obligatorie indicarea secţiunii alese, a numelui, prenumelui, vârstei şi adresei complete a participanţilor.
Condiţii de participare:
1). 15 ianuarie-30 mai – Colectarea lucrărilor la adresa: Bulevardul Primăverii, nr. 22, sector 1, Bucureşti, România, sau pe adresa de e-mail concurs@dprp.gov.ro. Lucrările care ajung după data de 30 mai la sediul DPRRP sau pe adresa de e-mail menţionată nu vor mai putea fi luate în considerare.
2). 9 iunie–10 iunie – Evaluarea lucrărilor de către o Comisie specializată formată din reprezentanţi ai DPRRP, Institutului Cultural Român şi Ministerului Culturii. Criteriile în vederea desemnării câştigătorilor concursului vor ţine inclusiv de caracterul original, inovator şi creativ al lucrărilor, precum şi de respectarea normelor literare ale limbii române.
3). 16 iunie – Anunţarea câştigătorilor concursului şi publicarea unei culegeri cuprinzând cele mai bune lucrări.Pentru a afla lista cu premii, vă rugăm sa accesati http://www.dprp.gov.ro/concursul-de-creatie-pentru-tinerii-romani-din-afara-granitelor-%E2%80%9Emihai-eminescu-editia-i/premii-m-eminescu/ - PREMII M.EMINESCU .

Marin MIHAI (Spania),

Revista HAI,ROMANIA ! -
http://mihaimarin.wordpress.com  


________________________Va invit sa votati Premiile Radar de Media 2014  

*Blogul MIHAIMARIN.WORDPRESS.COM este nominalizat, pentru a 3-a oara consecutiv ,la Selecţia Natională a Premiilor Radar de Media. Pană la data de 8 februarie 2014(sfarsitul fazei 1- semifinala),poate fi VOTAT  

la Secţiunea 8-CEL MAI BUN BLOG, bifeaza /voteaza MIHAIMARIN.WORDPRESS.COM,
pe pagina concursului,AICI :
 

http://www.radardemedia.ro/pagina-de-vot-premiile-radar-de-media-editia-primavara-2014/  

GRACIAS !.mm  

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨MM video music : ARMIK -Tango Flamenco  

Pe scurt: Armik Dashchi este un renumit chitarist, nascut in anul 1950, in Iran, parintii sai fiind armeni.Din 1970 ,calatoreste des in Spania pentru studii muzicale. Abordeaza noul flamenco,o influenta mare asupra sa o are muzica si personalitatea celebrului chitarist spaniol Paco de Lucia.( MM )  

 

______________  

Referinţă Bibliografică:
MM NEWS : Concurs de creaţie pentru tinerii români din afara graniţelor „Mihai Eminescu”, ediţia I-2014.ORGANIZATOR MINISTERUL AFACERILOR EXTERNE-DPRRP / Mihai Marin : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1130, Anul IV, 03 februarie 2014.

Drepturi de Autor: Copyright © 2014 Mihai Marin : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Mihai Marin
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondatori: Octavian Lupu şi George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!