CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Eveniment > Anunturi >  


Autor: Al Florin Ţene         Publicat în: Ediţia nr. 1099 din 03 ianuarie 2014        Toate Articolele Autorului

Concurs
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Concurs 
  
Incepând de azi, 10.1.2014, puteţi trimite lucrările dumneavoastră pentru  
  
CONCURSUL NAŢIONAL DE POEZIE (ŞI PENTRU COPII), EPIGRAMĂ, PROZĂ, PROZĂ SATIRICĂ, ESEU, TEATRU, REPORTAJ LITERAR, PICTURĂ, „DOR de DOR” 
  
EDIŢIA a-IX-a (DOR-MĂRUNT - ediţia –II-a) 
  
În condiţiile integrării ţării noastre în Uniunea Europeană, unele elemente tradiţionale ale mediului sătesc şi ale sufletului românului sunt în pericol de a cunoaşte mutaţii sau de a dispărea. În scopul menţinerii, măcar în memoria creaţiilor artistice, a acestui izvor de trăiri autentice, revista literară fondată în urmă cu 9 ani , ,,DOR de DOR,, înfiinţată şi condusă de scriitorul Marin Toma, organizează cu sprijinul Consiliului Local DOR-MĂRUNT, Primăria DOR-MĂRUNT, judeţul CĂLĂRAŞI , Centrul Judeţean Pentru Conservarea şi Promovarea Tradiţiilor Naţionale CĂLĂRAŞI şi Liga Scriitorilor Români, Concursul Naţional de Poezie, Proză, Proză satirică, Teatru, Reportaj literar, Eseu, Epigramă, Pictură , cu generoasa temă ,,UNIVERSUL SATULUI ROMÂNESC”.  
  
La acest concurs pot participa creatori din întreaga ţară, indiferent de vârstă, membrii şi nemembrii ai unor uniuni de creaţie, membrii ai Uniunii Scriitorilor şi scriitorii din Diaspora. Comisia de jurizare formată din critici literari şi de artă, poeţi, scriitori, artişti de imagine, va acorda pentru fiecare secţiune câte trei premii − premiul I, II şi III şi menţiunile I, II şi III. Premiile constau în diplome, bani şi publicarea în revista ,,Dor de Dor” din luna august, septembrie şi octombrie. Concurenţii vor trimite 5 poezii, dintre care una dedicată poetului naţional (poate fi odă, baladă, glossă, doină), 5 epigrame, două proze scurte (pot fi şi satirice), o piesă de teatru, scrisă pe maximum 8 pagini în WORD- FONT Arial 11 sau TIMES NEW ROMAN 12. 
  
P.S. 
  
Pictorii vor trimite un singur tablou reprezentativ. Aceste lucrări (tablouri) ,vor fi expediate până la data de 15 iulie 2014 pe adresa: Toma Marin, Strada Albatros Nr-1, localitatea Dor Mărunt, judeţul Călăraşi, cod 917055 
  
Tablourile vor fi înrămate cu rame uşoare. 
  
Lucrările literare se vor trimite pe adresele: 
  
marintoma@gmail.com; dordedor@gmail.com  
  
Relaţii la telefon: 0242/643722 fix şi 0758010456 mobil (Marin Toma şi Doina Săbădeanu după 10 ianuarie 2014). Rezultatele concursului se vor publica în presa locală şi în revista ,,Dor de Dor” după data de 15 iulie 2014. 
  
Faza finală a concursului va avea loc pe data de 16 august , ora 13 LA HANUL RUSTIC DIN LEHLIU –GARĂ, JUDEŢUL CĂLĂRAŞI. 
  
Din dorinţa noastră de a menţine vie flacăra culturii naţionale, în limita timpului şi a mijloacelor de informare, vă rugăm colegial să ne faceţi public acest regulament cadru al concursului. Vă mulţumim şi aşteptăm confirmarea primirii acestui regulament şi participarea dumneavoastră. 
  
Cu respect,  
  
Marin Toma şi Doina Săbădeanu 
  
Notă: 
  
Revista literară Dor de Dor este organizatoarea a NOUĂ EDIŢII a Concursului Naţional de Poezie ,,Dor de Dor” şi realizatoarea a celei de a patra editii a ANTOLOGIEI ,,DOR de DOR”, si a celei de a cincea in curs de realizare intitulată,, DOR de DOR-“Dor- Marunt, 2013 
  
Dacă lucrările literare, nu se încadrează în tema stabilită de regulament , ele nu vor fi jurizate. 
  
 
  
Referinţă Bibliografică:
Concurs / Al Florin Ţene : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1099, Anul IV, 03 ianuarie 2014.

Drepturi de Autor: Copyright © 2014 Al Florin Ţene : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Al Florin Ţene
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondatori: Octavian Lupu şi George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!