CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Eveniment > Ordinea Zilei >  


Autor: Sorin Petrache         Publicat în: Ediţia nr. 710 din 10 decembrie 2012        Toate Articolele Autorului

Concert de colinde - ”Călătorim cu Isus către Cer”
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Peste o sută de tineri bihoreni reuniţi în 12 grupuri de colindători şi-au anunţat prezenţa duminică, 16 decembrie, în faţa staulului din Bethleem Efrata - loc sfânt al Naşterii Pruncului Isus Hristos, transpus printr-o amenajare specială pe scena Casei de Cultură din Salonta, în cadrul Concertului extraordinar de colinde ”Călătorim cu Isus către Cer”.  
  
Tinerii colindători invită toată suflarea Salontei, indiferent de etnie sau de confesiune religioasă, să participe, alături de Bisericile Domnului Isus Hristos din Municipiul Salonta şi împrejurimi, la părtăşie prin laudă şi închinare aduse Naşterii Fiului lui Dumnezeu. 
  
Programul Concertului de colinde ”Călătorim cu Isus către Cer” va începe de la ora 16:00, în Sala mare a Casei de Cultură şi oferă salontanilor momente unice în interpretarea colindătorilor din localităţile: Micherechi (Ungaria), Tinca, Avram Iancu, Batăr, Tăut, Petid, Tămaşda, Căuaşd, Talpoş, Hidişelu de Sus, precum şi din Bisericile română şi maghiară din municipiul Salonta. 
  
Evenimentul este organizat de Biserica Creştină Baptistă ”Betel”, păstorită de Aurel Galchiş, împreună cu Florin Cociubei şi se bucură de colaborarea Primăriei Municipiului Salonta, a primarului Török László, invitat la acest concert şi a Casei de Cultură ”Zilahy Lajos” manageriată de Carmen Laza. 
  
”În prag de Sărbătoare a Naşterii Mântuitorului nostru, alături de invitaţia la acest Concert de colinde, adresez tuturor bihorenilor salutul Bisericii Baptiste din Salonta, aşa cum îl găsim în 1Tesaloniceni 5:23: Dumnezeul păcii să vă sfinţească El Însuşi pe deplin şi duhul vostru, sufletul vostru şi trupul vostru să fie păzite întregi, fără prihană la venirea Domnului nostru Isus Hristos. Sărbători Fericite!” – ne-a declarat pastorul Florin Cociubei. 
  
 
  
Referinţă Bibliografică:
Concert de colinde - ”Călătorim cu Isus către Cer” / Sorin Petrache : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 710, Anul II, 10 decembrie 2012.

Drepturi de Autor: Copyright © 2012 Sorin Petrache : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Sorin Petrache
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondatori: Octavian Lupu şi George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!