CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Eveniment > Ordinea Zilei >  


Autor: Al Florin Ţene         Publicat în: Ediţia nr. 759 din 28 ianuarie 2013        Toate Articolele Autorului

Comunicat Liga Scriitorilor Români, Filiala Maramureş
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
ARTICOL DE VIRGINIA PARASCHIV 
  
COMUNICAT LIGA SCRIITORILOR DIN ROMÂNIA, FILIALA MARAMUREŞ 
  
Prima întrunire a Ligii Scriitorilor din România, Filiala Maramureş, preşedinte dr. Mihai GANEA, vicepreşedinţi Vasile MORAR şi Milian OROS, secretar Virginia PARASCHIV, s-a desfăşurat pe 26 ianuarie 2013, sub auspiciile unor decizii practice şi operative, în vederea desfăşurării unei activităţi eficiente şi coerente pe anul în curs. Membrii titulari au depus fiecare Proiectul editorial de carte planificat pe 2013, în vederea solicitării sponsorizărilor din partea autorităţilor judeţene şi locale. Suma proiectelor personale devine Proiectul Editorial al Filialei LSR MM, iar pentru realizarea acestuia se vor face diligenţele legale de rigoare. 
  
Domnul Ioan P.Pop a fost propus ca purtător de cuvânt al Filialei LSR MM. Propunerea a fost acceptată prin vot, în unanimitate. Colegii care au luat parte la acest moment de ceremonie au pus în lumină valoarea de simbol a investirii domnul Ion P. Pop ca purtător de cuvânt. Domnul Ion P. Pop este mai mult decât o personalitate extrem de respectată în comunitate, este un Brand de Excelenţă în tot Ardealul românesc, care onorează şi obligă. Promotor al Ligii ( ofiţer de presă ) este şi ziaristul şi membru cu drepturi depline al ligii, Gelu Dragoş. 
  
Putem spune, fără falsă modestie, că am început Atelierul Literar cu dreptul! Când eşti înconjurat de tinereţe ( Mădălina Zete, Tabita Pop, Alexandru Potcoavă ), de valoare ( Vasile Morar, Viorica Găinariu Tazlău, Milian Oros, Toma G. Rocneanu, Virginia Paraschiv, Ion P. Pop, Valeriu Turcu Iorga, Aurelia Oancă, Radu Botiş, Ion Hada, Mihai Ganea, Dorina Halas, Gelu Dragoş, Aurelia Velea, Vasile Tivadar, Ioan Meteş Morar, Ştefan Herţeg, Emil Domuţa, Lucica Dragoş, Ioan Ardusădan, Ionuţ Mihnea, Silvia Urlih, Mihai Zmicală, Ion Voicu, ş.a. ) şi dragoste pentru cuvântul scris, lucrurile merg pe un făgaş normal. Doamne ajută în 2013! 
  
Virginia PARASCHIV 
  
 
  
Referinţă Bibliografică:
Comunicat Liga Scriitorilor Români, Filiala Maramureş / Al Florin Ţene : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 759, Anul III, 28 ianuarie 2013.

Drepturi de Autor: Copyright © 2013 Al Florin Ţene : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Al Florin Ţene
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondatori: Octavian Lupu şi George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!