CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Eveniment > Anunturi >  COMUNICAT din partea CASEI DE CULTURĂ MUNICIPALĂ CLUJ
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
CASA DE CULTURĂ 
  
- a municipiului Cluj-Napoca - 
  
C.U.I. 4847513 Piaţa Lucian Blaga nr.1-3, et.3, tel. 0040-264-595322; fax: 0040-264-595309  
  
e-mail: cmc_up@yahoo.com, www.casadeculturacluj.ro 
  
COMUNICAT 
  
CASA DE CULTURĂ A MUNICIPIULUI Cluj-Napoca, în colaborare cu Academia Artelor Tradiţionale din România, CJCPCT, Casa de Cultură a Studenţilor, organizează, joi 7 noiembrie 2013, începând cu ora 16.00, în sala Europa a Casei de Cultură a Studenţilor, Piaţa Lucian Blaga nr. 1-3, et. 3, (actualul sediu al instituţiei noastre) următoarele manifestări cultural – artistice: 
  
1. Conferinţa cu tema: ”În căutarea identităţii – aventura vieţii mele”, prezintă prof. dr. Corneliu BUCUR, preşedintele Academiei Artelor Tradiţionale din România 
  
2. Lansarea cărţii : 50 de ani în căutarea identităţii, apărută la editura ALTIP, Alba Iulia, prezintă autorul.  
  
3. Primirea de noi membri în Academia Artelor Tradiţionale din România: Sava NEGREAN BRUDAŞCU, Aloisiu (Nucu) PANDREA, Ioan COZMA 
  
Participă: Ioan BOCŞA, Aurel TĂMAŞ, Nucu PANDREA, Dorel ROHIAN şi orchestra „Cununa Transilvană” a CJCPCT Cluj, dirijor, Ovidiu BARTEŞ. 
  
Organizatorii invită pe toţi clujenii interesaţi în cunoaşterea unor aspecte indedite privind activitatea Academiei Artelor Tradiţionale din România, precum şi proiecte de conservare şi valorificare atezaurului etnocultural – naţional să onoreze cu prezenţa lor aceste manifestări.  
  
Intrarea este liberă în limita locurilor disponibile. 
  
Manager (director general), 
  
Dr. Dan BRUDAŞCU 
  
 
  
Referinţă Bibliografică:
COMUNICAT din partea CASEI DE CULTURĂ MUNICIPALĂ CLUJ / Al Florin Ţene : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1039, Anul III, 04 noiembrie 2013.

Drepturi de Autor: Copyright © 2013 Al Florin Ţene : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Al Florin Ţene
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondatori: Octavian Lupu şi George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!