AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Eveniment > Anunturi >  Comunicat de la Casa de Cultură Municipală Cluj
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
CASA DE CULTURĂ 
  
- a municipiului Cluj-Napoca - 
  
C.U.I. 4847513 Piaţa Lucian Blaga nr.1-3, et.3, tel. 0040-264-595322; fax: 0040-264-595309  
  
e-mail: cmc_up@yahoo.com, www.casadeculturacluj.ro 
  
COMUNICAT 
  
CASA DE CULTURĂ A MUNICIPIULUI Cluj-Napoca, în colaborare cu Academia Română, filiala Cluj, Biblioteca Judeţeană „Octavian Goga”, Arhivele Naţionale, filiala Cluj, Institutul Arhiva de folclor, Muzeul Etnografic al Transilvaniei, Primăria şi Consiliul Local Ciucea, organizează, miercuri 23 octombrie 2013, începând cu ora 16.30, la sediul Bibliotecii Judeţene „O. Goga”, Calea Dorobanţilor nr. 104, următoarele manifestări cultural – artistice: 
  
1. Vernisarea expoziţiei foto-documentare, cu tema: „Vetre de Istorie şi cultură românească: Ciucea”, care cuprinde vechi documente şi acte consacrate acestei localităţi şi aflate la Arhivele Naţionale, filiala Cluj. 
  
2. Simpozionul cu aceeaşi temă, în cadrul căruia vor susţine comunicări acad. prof. dr. Dumitru PROTASE, prof. dr. Ioan CUCEU, prof. dr. Zamfir DEJEU, prof. dr. Mircea TĂMAŞ, dr. Vasile LECHINŢAN, prof. Damian TODIŢĂ şi cercet. şt. princ. Dr. Ioan TOŞA.  
  
Moderator: prof. dr. Dan BRUDAŞCU 
  
3. Manifestarea se va încheia cu un concert susţinut de Ansamblul coral „Voci Transilvane”, dirijor prof. Adrian COROJAN, al Casei de cultură a municipiului Cluj-Napoca. 
  
Organizatorii invită pe toţi clujenii interesaţi în cunoaşterea unor aspecte şi momente de natură istorică sau culturală, petrecute în această localitate de prestigiu naţional şi internaţional. 
  
Intrarea este liberă în limita locurilor disponibile. 
  
Manager (director general), 
  
Dr. Dan BRUDAŞCU 
  
 
  
Referinţă Bibliografică:
Comunicat de la Casa de Cultură Municipală Cluj / Al Florin Ţene : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 1025, Anul III, 21 octombrie 2013.

Drepturi de Autor: Copyright © 2013 Al Florin Ţene : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Al Florin Ţene
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondator: George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!