CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Eveniment > Anunturi >  Colocviile
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Colocviile „Cuvântul liber” - „Punţi de lumină”, ediţia a III-a 
  
Miercuri, 25 septembrie, cu începere de la ora 16, în sala „Nicolae Tonitza” a Hotelului „Continental”, va avea loc o nouă serie de manifestări sub genericul Colocviilor „Cuvântul liber” - „Punţi de lumină”. Ediţia a treia se desfăşoară sub patronajul Despărţământului ASTRA al judeţului Mureş, al Ligii Scriitorilor Români de Pretutindeni, al Uniunii Ziariştilor Profesionişti din România, al Asociaţiei „Maris Dava” şi al revistelor „Vatra Veche” din Târgu-Mureş şi „Expresia” din Sidney, Australia, redactor-şef George Roca. 
  
Proiectul iniţiat şi pus în operă de jurnalista Mariana Cristescu, ajuns la a treia ediţie, include în agenda de miercuri un moment consacrat reactivării şi primirii de noi membri în UZP – prezentat de scriitorul şi jurnalistul bucureştean Miron Manega, cinci lansări de carte: „În numele adevărului!” (publicistică) de Lazăr Lădariu, „Timpul iubirilor” (publicistică) de Mariana Cristescu, „Un ocean de deşert” (roman) de Al.Florin Ţene, „Poporul de proşti versus Eminescu” (versuri) de Răzvan Ducan – toate apărute la editura „Nico” - şi „Căutând insula fericirii”/ „Looking the Isle of Happiness” (poeme bilingve), editura „Anamarol”, Bucureşti, 2013, de George Roca. Va exista, de asemenea, o festivitate de premiere.  
  
Prezintă: Mariana Cristescu, Al.Florin Ţene – preşedintele Ligii Scriitorilor Români, George Roca - scriitor australian născut la Huedin, Lazăr Lădariu – preşedintele ASTRA Mureş, redactor-şef al cotidianului „Cuvântul liber”, Miron Manega, Nicolae Băciuţ - directorul Direcţiei Judeţene Mureş pentru Cultură, Culte şi Patrimoniu, Valentin Marica, scriitor, senior-editor al Studioului Teritorial de Radio Târgu-Mureş, Răzvan Ducan, scriitor, Nicolae Balint, scriitor şi publicist. 
  
 
  
Referinţă Bibliografică:
Colocviile Cuvântul liber - Punţi de lumină , ediţia a III-a / Al Florin Ţene : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 994, Anul III, 20 septembrie 2013.

Drepturi de Autor: Copyright © 2013 Al Florin Ţene : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Al Florin Ţene
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondatori: Octavian Lupu şi George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!