CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Eveniment > Ordinea Zilei >  


Autor: Gheorghe Stroia         Publicat în: Ediţia nr. 222 din 10 august 2011        Toate Articolele Autorului

Colecţia EPOSS, a Editurii ARMONII CULTURALE, anunţă o nouă apariţie editorială: NOAPTEA NU VA MAI FI ACOLO (note de jurnal autobiografic) a ELENEI TOMA
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Colecţia EPOSS, a editurii Armonii Culturale, anunţă o nouă apariţie editorială: ELENA TOMA - "NOAPTEA NU VA MAI FI ACOLO"(note de jurnal autobiografic). Urmărind un fir epic ţesut cu migală, cititorul va desluşi povestea tristă a unui om, aflat dincolo de marginile subzistenţei şi pentru care fiecare lovitură (în oarba sa inconştienţă) era doar un pas către înainte, o dovadă a faptului că este viu. O lectură interesantă, uneori incredibilă, în ciuda realităţii sale pur-dramatice. 
  
Iată ce spune despre ea, însăşi autoarea cărţii: 
  
„O călătoare în timp. Viaţa râde de mine, râd şi eu de ea. Scriu, pictez, predau canto. Aşez în tot ce fac, dragostea pentru echilibru, frumuseţe spirituală. Dăruiesc cuvinte, gânduri, învăţături de o viaţă, celor care doresc să se bucure de lumina scenei artistice şi nu numai. M-am jucat cu timpul. Şi timpul s-a amuzat pe seama mea. Aşa au apărut poeziile publicate în volumele de versuri, proză, 22 expoziţii de pictură, mici vedete ale muzicii uşoare, Clubul XXL- clubul oamenilor excepţionali, mărimi excepţionale, Miss XXL, şi numai aşa trăind, am înţeles cât de mult iubesc cuvântul, culoarea, sunetul. 
  
M-am născut în Târgovişte, motiv pentru care m-am visat adeseori o mică domniţă la Curtea Domnească, mai ales când, uneori, refugiată în Turnul Chindiei, visam cu ochii deschişi. Am avut nevoie de curaj pentru a publica:  
  
• Echilibru transparent sau gânduri dezbrăcate - poezii -1999 
  
• Când paralelele se miră - poezii -2001  
  
• Locuiesc într-o clipă - poezii -2002 
  
• Anunţ matrimonial - roman - 2002 
  
• Greşeală de tipar - roman - 2003 
  
• Maimuţa de mătase - poezii -2007 
  
• Fiinţe dificil de fixat - roman – 2007 ” 
  
Despre... 
  
Editura Armonii Culturale a fost fondată la Adjud, la 15 iunie 2011 (la 122 de ani de la trecerea în nefiinţă a Luceafărului), cu scopul de a promova cultura scrisă valoroasă şi originală, de a răspândi în lume veşti despre genialitatea românilor de pretutindeni. Născută dintr-o necesitate, editura Armonii Culturale îşi propune să editeze cărţi, de o calitate excepţională (prin conţinut şi prezentare grafică) şi la preţuri fără concurenţă. Procesul de editare calitativ-superior, interactiv, desfăşurat în lumina respectului cuvenit autorilor acceptaţi spre publicare, are ca rezultat un produs finit: CARTEA, ce întruneşte toate calităţile dorite de autor , un produs finit atent supravegheat de editorii noştri. O realizare Armonii Culturale, care va face cinste - cu certitudine - tuturor! 
  
Până în acest moment, editura Armonii Culturale a inaugurat, cu noi titluri de carte următoarele colecţii (vor urma, cu siguranţă, altele):  
  
ERUDIT (carte şcolară şi carte ştiinţifică şi enciclopedică); 
  
LIRIK (poezie); 
  
EPOSS (proză, eseu, jurnal, roman); 
  
EXEGESIS (analize şi comentarii, critică şi eseistică literară). 
  
Aşteptăm autorii interesaţi să ne contacteze, pe adresa editurii, sau pe pagina web (www.armoniiculturale.ro/editura), la următoarele date de contact: 
  
GEOCOSYNUS EDUCATIONAL GROUP 
  
Editura ARMONII CULTURALE 
  
Str. Siret, bloc 28, ap. 30, Adjud, jud. Vrancea 
  
telefon fix: 0374-064.594, mobil: 0741-078.627, 0733-636.116 
  
e-mail: editura@armoniiculturale.ro,  
  
web: www.armoniiculturale.ro 
  
Editor 
  
Gheorghe A. Stroia 
  
 
  
 
  
Referinţă Bibliografică:
Colecţia EPOSS, a Editurii ARMONII CULTURALE, anunţă o nouă apariţie editorială: NOAPTEA NU VA MAI FI ACOLO (note de jurnal autobiografic) a ELENEI TOMA / Gheorghe Stroia : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 222, Anul I, 10 august 2011.

Drepturi de Autor: Copyright © 2011 Gheorghe Stroia : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Gheorghe Stroia
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondatori: Octavian Lupu şi George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!