AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

REDACŢIA

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Eveniment > Recomanda >  


Autor: Dalelina John         Publicat în: Ediţia nr. 1112 din 16 ianuarie 2014        Toate Articolele Autorului

Club Happy
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!

Pentru că suntem fericiţi, stă în puterea noastră să echilibrăm” balanţa” în favoarea acestei situaţii, şi în alte vieţi, prin gesturi simple. Şi nu în fiecare zi, nu în fiecare săptamână ci doar o dată la o lună. Câte o singură faptă bună, măcar la o lună. Fără a porni o polemică legată de ceea ce înseamnă o faptă bună şi fără a uzita de termeni inutili ca defavorizaţi, donaţii, sponsorizări şi altele. Ci în condţii de resurse limitate. Ca un semn de implicare în social şi fără ca aceasta idee să graviteze în jurul unor sărbători, campanii sau bani. Acţiune pornită din acordarea cu tonurile sufletului. Fără aşteptări.  

Este un exercitiu şi pentru mine, pentru că am să o fac detaşat, conştient şi benevol, unor necunoscuţi. Voi posta în fiecare lună câte un articol legat de acest club, prin care am să aduc în faţă câte o poveste a unei persoane, care se consideră fericită. În paralel am să fac o singură acţiune, ceva, nu stiu ce încă, prin care să experimentez acest transfer de ocrotire şi graţie. Dar mi-am propus, aşa ca un obiectiv strategic în acest an, să fiu consecventă în acest demers. Dacă sunt doritori vă puteţi înscrie, fără s-o consideraţi o leapsă, prin angrenarea într-o acţiune lunară şi prin autoevaluare. Pe nevăzute, neauzite…  

La sfârsit de an vă propun să ne întâlnim la o ”discuţie”, fie ea şi virtuală, şi să ne împărtăşim experienţele(acţiunile lunare). Nu cum am schimbat viaţa celorlalţi ci cum ne-am schimbat noi experimentând această implicare sistematică şi conştientă.  

http://artelesistiintelevietii.wordpress.com/2014/01/16/club-happy/  

 

Referinţă Bibliografică:
Club Happy / Dalelina John : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 1112, Anul IV, 16 ianuarie 2014, Gilbert, Arizona.

Drepturi de Autor: Copyright © 2014 Dalelina John : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Dalelina John
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către colectivul redacţional. Dacă sunt probleme de natură rasială, etnică sau similar, vă rugăm să ne semnalaţi imediat pentru remediere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate prin e-mail de către persoanele implicate prin subiectul lor vor fi retrase în timpul cel mai scurt de pe site.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!