AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

REDACŢIA

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Redactia > Autori >  


Autor: Claudia Archip         Publicat în: Ediţia nr. 1759 din 25 octombrie 2015        Toate Articolele Autorului

Claudia Archip
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
 Alergăm printre oameni dar nu îi vedem. Mergem atât de aplecați spre pământ tânjind după un zbor printre nori. Cu trecerea timpului tot îmi apare un gând... Oare nu facem mereu lucrurile pe dos? Sunt un om printre oameni... Un om care constată că vorbim fără cuvinte, în general, că un bătrân simplu ştie mai multe decât oricare altul mai tânăr şi cu două facultăți, că nu suntem fericiți pentru că nu suntem atenți la noi şi la tot ce avem.Sunt un gând printre atâtea gânduri... O întâmplare a naturii.   Provenită dintr-o familie profund ortodoxă, m-am rătăcit printre ideile societății care m-a îmbrățişat. Nu sunt un geniu, ci chiar o fire simplă,căutând importanța în lucrurile mici. Cursul vieții nu mi-a fost altfel decât la alții până acum: facultate, căsătorie, serviciu. Nici nu pot afirma că m-a deranjat acest fapt dar... mereu îmi apărea un ,dar'. Parcă un ,eu' nu-şi găseşte împlinirea decât scriind. Se spune că unele lucruri, fapte, îşi pierd din profunzime numai rostindu-le, dar nici aşa nu merită pierdute. Tot ceea ce scriu e pur adunat din sufletul meu. Sper să ajungă şi-n sufletele voastre.
Referinţă Bibliografică:
Claudia Archip / Claudia Archip : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 1759, Anul V, 25 octombrie 2015, Gilbert, Arizona.

Drepturi de Autor: Copyright © 2015 Claudia Archip : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Claudia Archip
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către colectivul redacţional. Dacă sunt probleme de natură rasială, etnică sau similar, vă rugăm să ne semnalaţi imediat pentru remediere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate prin e-mail de către persoanele implicate prin subiectul lor vor fi retrase în timpul cel mai scurt de pe site.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!