AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Manuscris > Cugetari >  


Autor: Ion Untaru         Publicat în: Ediţia nr. 1075 din 10 decembrie 2013        Toate Articolele Autorului

Citate memorabile (54)
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
54- Mâinile la muncă, mintea şi inima la Dumnezeu! Teofan Zăvorâtul - Lumea are nevoie de multă rugăciune. Părintele Paisie Aghioritul - Iubirea lui Hristos este cea mai sigură garanţie a Învierii.A­proa­pele vostru este mân­tuirea voas­tră. Sofronie Saharov - Dacă vrei să scapi din prima de rele, leapădă-te de mama relelor, care este iubirea de sine. Sfntul Talasie - Pământul nelucrat se umple de mărăcini şi sufletul nepăsător de patimi. Sfântul Talasie Libianu - Nu poate exista Biserică în afara iubirii. Sfântul Ioan de Kronstadt - Săracilor, ce vă lipseşte daca Il aveţi pe Dumnezeu? Bogaţilor, ce aveţi dacă vă lipseşte Dumnezeu? Sfântul Ioan Gură de Aur - Eşti tu însuţi când eşti stăpân pe tine. Părintele Dumitru Stăniloae - Bunătatea este o limbă pe care o poate auzi şi cel surd şi o poate citi şi cel orb. Mark Twain - Tăcerea este taina veacului viitor. Iar cuvintele sunt unealta acestei lumi. Sfântul Isaac Sirul - Fă stomacul mic, limba tăcută, păstrează-ţi mintea limpede, inima curată, blândă şi smerită. Iată postul. Sfântul Vasile cel Mare - Postul nu înseamna numai sa mănânci rar, ci să mănânci puţin. Adevaratul post nu consta, de altfel, numai în a domoli propriul nostru corp, ci în a renunţa la hrană în scopul de a da pâinea ta celui ce nu are. Sfântul Serafim de Sarov  
Referinţă Bibliografică:
Citate memorabile (54) / Ion Untaru : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 1075, Anul III, 10 decembrie 2013.

Drepturi de Autor: Copyright © 2013 Ion Untaru : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Ion Untaru
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondator: George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!