AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

REDACŢIA

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Redactia > Autori >  Ciprian Alexandrescu
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!

M-am născut în ziua aşasea a lunii februarie din anul 1984, în oraşul Tîrgu Ocna, judeţul Bacău, în urma unei iubiri necondiţionate de partidul comunist din acea vreme, iubire care încheagă şi astăzi destinele părinţilor mei.  

Am terminat Facultatea de Istorie – Geografie, specializarea Muzeologie, la Universitatea „Ştefan cel Mare” din Suceava. N-am avut norocul – sau poate n-am insistat destul de mult – să lucrez în domeniu. Înainte cu câteva luni de terminarea studiilor mi-am cunoscut jumătatea în timpul unei vacanţe în oraşul natal. Din acea zi am rămas nedespărţiţi. După studii m-am angajat ca dealer de telefonie mobilă, mai apoi am lucrat, doar pentru o lună, într-o croitorie din Tîrgu Trotuş, la o maşină de tăiat materiale textile. M-am mutat cu viitoarea mea soţie în Bacău. Ne-am căutat de lucru – am căutat de mi-au sărit capacele – am găsit într-un final un post de agent vânzări, la o firmă de distribuţie, mică, mică de tot – acolo am învăţat să conduc un automobil – apoi au urmat şi alte firme de distribuţie, una mai importantă ca alta. Soţia şi-a găsit mai rapid un job – noi ne mutasem pentru studiile ei, se înscrisese la o postliceală de asistenţi farmacie – eu trimisesem sute de CV-uri, iar ei doar unul şi acela cu noroc (se pare că a călcat în ceva). Toate astea s-au petrecut în decursul a patru ani.  

Apoi, ne-am căsătorit. După un an a rămas însărcinată – recunoaşte că a fost cea mai fericită perioadă din viaţa ei, pentru că i-am făcut toate mofturile – iar după încă nouă luni, pe data de 21.11.2010, am simţit că lumea e toată a mea şi că sunt cel mai fericit – Miruna şi-a făcut apariţia. Am ales să rămân eu cu fetiţa acasă – am făcut alegerea cea mai bună, deoarece, cei la care lucram au dat, după câteva luni, faliment. În prezent am ales să fiu pentru prima oară şomer. Da, şomer. Vreau să stau şi iarna asta cu Miruna, e prea devreme să o las la grădiniţă.  

Cam atât despre mine pe scurt. Viaţa mea, chiar şi până la această vârstă - 28 de ani, acuş 29 - are şi rele şi bune, are şi supărare şi bucurie, şi trist şi comic.  

Referinţă Bibliografică:
Ciprian Alexandrescu / Ciprian Alexandrescu : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 740, Anul III, 09 ianuarie 2013, Gilbert, Arizona.

Drepturi de Autor: Copyright © 2013 Ciprian Alexandrescu : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Ciprian Alexandrescu
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către colectivul redacţional. Dacă sunt probleme de natură rasială, etnică sau similar, vă rugăm să ne semnalaţi imediat pentru remediere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate prin e-mail de către persoanele implicate prin subiectul lor vor fi retrase în timpul cel mai scurt de pe site.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!